USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У день 50-річчя ЛПЕ в Луцьку вийшли на рейс нові тролейбуси

8 Квітня 2022 11:16
Вісім нових тролейбусів, що їх придбала міська рада, уже курсують вулицями Луцька. Це остання партія з 29 нових тролейбусів, які було закуплено у ДП «Автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс».

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у ранковому зверненні 8 квітня.

Сьогодні, до слова, Луцьке підприємство електротранспорту відзначає 50-річчя. Міський голова привітав усіх працівників підприємства і подякував їм за роботу.

«Щиро вітаю всіх працівників та ветеранів підприємства. Бажаю довгих років життя, успіхів і процвітання ЛПЕ. Бажаю, щоб держава створила всі умови для того, аби електротранспорт міг розвиватися і процвітати. Бажаю всім міцного здоров’я, добра, злагоди, перемоги. Дякую, що працюєте в непростих умовах, коли є затримки зарплати, інші незручності», – наголосив він.

Саме сьогодні вийшли на рейс вісім тролейбусів останньої партії з 29 нових тролейбусів, придбаних в рамках програми «Луцьк без маршруток».
Нагадаємо, ще в квітні минулого року міська рада підписала контракт про постачання 29 нових тролейбусів з ДП «Автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс». Перші тролейбуси Луцьк отримав наприкінці жовтня 2020 року, наприкінці січня 2021-го місту передали ще чотири «Богдани», а в середині лютого обласний центр Волині знову ж таки отримав чотири тролейбуси, у червні того ж року – ще два.

У листопаді Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що графік постачання нових тролейбусів для потреб лучан змістився. У січні цього року ЛПЕ отримало 9 нових тролейбусів, ще вісім – на початку квітня і сьогодні вони вже вийшли на рейси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Игорь Показати IP 8 Квітня 2022 12:21
Дороги вначале то отремонтируйте, потом уже выпаскайте, а то загнутся эти новый ТС с такими ямами.
023 Показати IP 8 Квітня 2022 13:35
Неправда. З останньої партіїї працюють тільки три! Пуц, не вводь мера в оману!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus