USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

«Наламали дров»: чому Луцьк не придбав швейцарські тролейбуси

27 Лютого 2019 12:27
Тролейбуси, на які претендувала Луцька міська рада, уже придбали інші міста України, зокрема Івано-Франківськ і Тернопіль.

Про це йшлося 27 лютого під час пленарного засідання 53-ї сесії Луцької міської ради.

Депутат Борис Смаль повідомив, що, оскільки не вдалося належно та вчасно підготувати документи на тендер, зокрема через різні повідомлення ЗМІ та активістів, Луцьк не встиг придбати тролейбуси, на які претендував. Зараз вони вже продані, зокрема Івано-Франківську, Тернополю та іншим містам.

Нагадаємо, Луцьк планував придбати 10 швейцарських тролейбусів.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що через опозицію, зокрема через окремих депутатів, які «наламали дров», піднімали шум, проект зірвався.

«Якби не опозиція, мешканці нашого міста їздили б у комфортних нових тролейбусах. Тому дякуємо всім, хто виступав, піднімав шум, дякуємо всім, хто долучився до зриву цього проекту, хто не дослухався до думки громади», – сказав Григорій Пустовіт.

Борис Смаль розповів теж, що на бюджетній комісії здивувався, коли представники опозиції заявили, що підтримували закупівлю швейцарських тролейбусів.

«Ця заява була дуже несподіваною для мене, адже я пам’ятаю, як все відбувалося. Я спеціально передивився ефір «Аверсу»… Тоді там були Борис Смаль, Алла Надточій, Сергій Була, Андрій Покровський, Павло Данильчук. Може, я когось і забув. Так-от, хтось (всі можуть передивитися цей ефір) заявляв: ми підтримуємо вітчизняного виробника, нам не потрібні старі швейцарські тролейбуси, ми хочемо придбати нові. Всі ми пам’ятаємо виступи, організовані відомо ким. Там були й представники луцького заводу («Богдан», – ВН)», – зазначив Борис Смаль.

Окрім того, він заявив, що оцінку дій міськради і окремих депутатів повинні передусім надавати виборці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Жахіття Показати IP 27 Лютого 2019 12:44
чому не замовляють на Богдані? Людям робота
777 до Жахіття Показати IP 27 Лютого 2019 13:12
А потому что это фирма друзей президента. через которые он прокручивает украденные деньги. Да и троллейбусы у них дерьмо.
Просто до Жахіття Показати IP 27 Лютого 2019 13:51
Ціна одного Богдана, як 10 швейцарських.
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2019 12:50
А в Луцьку реклама є? Дайте на плакати їх обличчя з підписами і озаглавте "Через них лучани не мають тролейбусів". Тоді може щось і зрушиться. З іншої сторони, міськрада хіба не має інших важелів для просування вкрай потрібних проектів для мешканців міста? Тут, на мою думку, в усіх "рильце в пушку".
Крук Показати IP 27 Лютого 2019 12:53
У великій сім'ї є****м не щьолкають.
мешканець Показати IP 27 Лютого 2019 13:15
не грошей не тролейбусів))))
Абвер Показати IP 27 Лютого 2019 13:52
Тролейбуси від "Богдана-пороха", це повне лайно, не викидайте міліони на вітер. Подивіться, що залишилося від "Богданів-шиби", які гниють в трллейбусному депо. Лучанам залишається рухлядь від того лайна, а порох і Ко, набивають кишені!
Тролейбусник Показати IP 27 Лютого 2019 13:59
Ні Тернопіль, ні Франківськ ці тролейбуси ще не придбав і не збираються. А місто лишилося без чудових електромашин, бо не змогли поділити відкати(((
Франківчанин до Тролейбусник Показати IP 28 Лютого 2019 00:53
Звідки інфа. Я з Франківська і сьогодні їздив у тролейбусі Volvo. Комфорт їзди супер. Не бачу резону переплачувати і купляти Богдани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus