USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Через біль майже не сплю»: побита у поїзді жінка показала, який вигляд має зараз

4 Серпня 2020 10:24
Анастасія Лугова, яку невідомий чоловік побив та намагався зґвалтувати у потягу «Маріуполь-Київ», розповіла про свій стан. За словами жінки, через біль вона майже не спить вночі.

Про це Анастасія Лугова написала у фесбуці.

«Цієї ночі не спала майже. Через біль, і через те, що просто боюся кожного шереху. Почула серед ночі чоловічий голос за стінкою, який щось незрозуміле говорить гучно. Викликала медсестру, виявилося, що там чоловік кавказької національності переживає так голосно – вранці йому повинні робити операцію. Заспокоїлася, але боятися не перестала. Коли ж воно все мине?» – запитує Анастасія.

Жінка також повідомила, що їй зробили операцію на щелепі.

«Те, що у мене зараз, віддалено нагадує брекети. Але в рази гірше. Можете почитати, як роблять такі операції. Коли виходить знеболювальне, відчуття, що кожен зуб вирвали і він кровоточить», – написала Анастасія та опублікувала фото.
Нагадаємо, Анастасія Лугова стала жертвою нападника 31 липня. Невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, зайшов до купе, де перебувала жінка зі своїм семирічним сином, сильно побив її та намагався згвалтувати.

Коли потяг прибув до столиці, кривдника затримали правоохоронці. Солом’янський районний суд Києва відправив Віталія Рудзька на два місяці за ґрати без права виходу під заставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ммда Показати IP 4 Серпня 2020 11:36
на панду схожа...
Хайп до Ммда Показати IP 4 Серпня 2020 14:42
Не хватает внимания.
Мода да Показати IP 4 Серпня 2020 14:39
Явно даме внимания не хватает.
Лучанка до Мода да Показати IP 4 Серпня 2020 20:24
Я думаю,що опинились би ви на місці цієї жінки і теж на всю б розповідали про свою біду. Тому свої коментарі краще припиніть
Ксеня Показати IP 4 Серпня 2020 23:22
Як таке могло статися в потязі, це ж громадське місце, перевізник повинен гарантувати безпеку подорожі пасажирам, має бути охорона, та й куди поділись чоловіки, які могли б захистити жінку від бидла? Чи вже жінкам потрібно озброюватись, щоб захищати себе і своїх дітей?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus