USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через «Луцьктепло» мешканці Володимирської платять за опалення на 40% більше

23 Січня 2017 17:26
Оскільки ДКП «Луцьктепло» не приймає в експлуатацію встановлений в ОСББ «Володимирська, 107» тепловий лічильник, мешканці змушені переплачувати за спожите тепло.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 23 січня.

Представник ОСББ «Володимирська, 107» Георгій Давидюк повідомив, що ОСББ у 2016 році взяло участь у програмі зі встановлення індивідуальних теплових пунктів, тож у будинку встановили ІТП та тепловий лічильник. Після завершення робіт зі встановлення лічильника 29 грудня ОСББ звернулося до ДКП «Луцьктепло» з проханням погодити паспорти обліку теплової енергії і прийняти лічильник в експлуатацію. Головний інженер «Луцьктепла» зробив мешканцям усне зауваження щодо обрахунку втрат води на ділянці мереж, що належить «Луцьктеплу». Зроблені розрахунки в ДКП «Луцьктепло» не погодили. Проект пройшов державну експертизу, але попри це, у ДКП «Луцьктепло» його не погоджують та вимагають, аби люди платили за метр квадратний. Так, за опалення метра квадратного площі нараховували 34 гривні, у той час, як мешканці сусіднього будинку, де також встановлений ІТП, сплачують на 40% менше, 21 гривню. На аргументи представників ОСББ керівник ДКП «Луцьктепло», зі слів Георгія Давидюка, відповіла, що заходи з енергозбереження негативно впливають на роботу «Луцьктепла».

Голова комісії Микола Федік зазначив, що підготує звернення від комісії, щоб «Луцьктепло» перерахувало причини, через які не вводить в експлуатацію лічильник обліку теплової енергії. На наступне засідання комісії отримають відповідь на звернення та запросять представників підприємства та ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вася Показати IP 23 Січня 2017 18:19
"керівник ДКП «Луцьктепло» відповіла, що заходи з енергозбереження негативно впливають на роботу «Луцьктепла»" - вони там в тому луцьктеплі зовсім ох...ли? ставлять палки в колеса тим хто впроваджує енегрозбереження? та закрити те луцьктепло нафіг за такі дії!
бля Показати IP 23 Січня 2017 18:35
"заходи з енергозбереження негативно впливають на роботу «Луцьктепла»" - гандони!
Анонім Показати IP 23 Січня 2017 19:08
Каскадери тепла-теплодери.
Вася Показати IP 23 Січня 2017 19:13
"керівник ДКП «Луцьктепло» відповіла, що заходи з енергозбереження негативно впливають на роботу «Луцьктепла»" - вони там в тому луцьктеплі зовсім ох...ли? ставлять палки в колеса тим хто впроваджує енегрозбереження? та закрити те луцьктепло н*фіг за такі дії!
Кірик Показати IP 23 Січня 2017 21:10
Я ж кажу, що та Малютіна повний нуль, а в теплозабезпеченні взагалі повний капець.
Юга до Кірик Показати IP 23 Січня 2017 22:50
Саша ти прав. вона нульова її треба міняти пока не завалила все тепло ,,ждем назад кирика.
Луцик до Кірик Показати IP 23 Січня 2017 22:59
Вже правий сектор виграє суди у Луцьктепла. позор .ото дожилися а що тут такого.. директор на бумазі а керують КРАВЧУЧКИ .ідем в .хе чи европу
Їгор Показати IP 23 Січня 2017 21:41
В нас так само не відрізатись не ІТП встановити не можна. Але дозволити встановити звичайний обліковий (харківський)лічильник замісь німецького можна. Платити за холодні батереї то будь ласка.
міщанин Показати IP 24 Січня 2017 13:54
Я думаю що проект цей мило. Він виконаний не по всіх правилах, ДБН-ах та СНіПах. Шарашкіна контора робила цей проект. Думали жо-ю, а про людей, що живуть в сусідніх будинках, про загальну ситуацію по теплових мережах зась.
Галина Показати IP 26 Січня 2017 15:03
Хто не знає Георгія Давидюка, то кажу, що гад якого світ небачив: підробив підписи мешканців будинку по пр. Соборності, ... що він стоворив ОСББ і він є його головою, а чого варта ситуація в ж/б на пр. Перемоги, 10, де він виступав надавачем послуг з опалення і гарячої води, правда з таким г*нд*ном як Бондар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus