USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Через два роки після загибелі поховали військового з Волині Іллю Шамріцького

16 Квітня 2024 15:33
В Оваднівській громаді Володимирського району провели в останню путь Героя Іллю Шамріцького.

Морський піхотинець Ілля Шамріцький, 30.12.2000 р.н., загинув під час чергового авіаудару по металургійному комбінаті імені Ілліча у Маріуполі 12 квітня 2022 року.

З Героєм попрощалися 15 квітня, повідомляє Борис Наумчук у Фейсбуці.

«Низький уклін усім Вам, що знайшли ту дорогоцінну хвилинку щоб віддати останню шану та достойно провести Воїна, Іллю Вадимовича, в засвіти, на місце вічного спочинку, висловлюючи своєю численною присутністю Йому слова вдячності за Його жертовність та подвиг в ім’я неньки України!!!

Окремо хочу подякувати усім діткам, учителям та працівникам нашої гімназії в особі директорки, Шинкарук Валентини Михайлівни, за гарну організацію коридору шани, що супроводжував нашого Іллю впродовж усього часу Його перебування в рідному селі.

Також гарно дякую хористам нашого Свято-Михайлівського храму на чолі з Світланою Сульжук, а також всім, хто долучився до співу в сьогоднішній нелегкий для всієї громади час.

Нехай Всемилостивий Господь повертає всім сторицею за затрачений час, витрачене здоров’я та кошти, повертаючи у ваші сім’ї злагоду, здоров’я, мир, достаток, вислуховує ваші молитви та подає все, з чим звертаєтесь до нього», – написав він.

У військового залишився батько – Шамріцький Вадим Вячеславович, мати – Шамріцька Наталія Миколаївна та сестра – Шамріцька Анастасія Вадимівна.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus