USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Через хабарників у машинах волинської автошколи встановлять відеокамери

1 Лютого 2018 17:49
З метою запобігання корупції під час здачі іспитів з практичного водіння у транспортних засобах, які використовуються для прийняття іспитів з навичок керування транспортними засобами в Нововолинську, будуть встановлені відеокамери.

Про це повідомили у прес-службі Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області

Нагадаємо, сьогодні в інтернет-виданні «Радар» було опубліковано матеріал щодо ймовірних корупційних проявів при складанні іспитів у територіальному сервісному центрі МВС 0744. Як розповів чоловік однієї з учениць автошколи, за іспит на право водіння в учнів вимагають хабар. Хто не дав «на лапу» - іспит на автодромі не здав.

Керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко повідомив, що у транспортних засобах, які використовуються для прийняття іспитів з навичок керування транспортними засобами в Нововолинську, будуть встановлені відеокамери.

«У транспортних засобах, які використовуються для прийняття іспитів з навичок керування транспортними засобами у Луцьку та Ковелі, вже встановлено відеореєстратори для контролю за даним процесом. Це унеможливлює будь-які зловживання з боку екзаменаторів. Аналогічні відеореєстратори заплановані для Нововолинська та Каменя-Каширського, - повідомив Олександр Малашко. - Разом з цим у Нововолинську в 2018-му році відбудеться відкриття оновленого сервісного центру МВС з електронною чергою та прозорими приміщеннями. Ми просимо, щоб відвідувачі не зверталися до так званих «посередників», які неправомірно вимагають кошти при складанні іспитів в сервісних центрах МВС. Разом з цим можна досягнути результату тільки у взаємодії з громадськістю. Є проста процедура повідомлення про будь-які факти зловживань, як електронною поштою, так і звичайною. Більше того, ми перевіряємо й ті факти, які громадяни залишають на нашій офіційній Фейсбук-сторінці».

У разі, коли Вам стали відомі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками сервісних центрів МВС та за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, Ви можете надіслати відповідне повідомлення до Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області за адресою: м. Луцьк, вул. Гордіюк, 14 б, 43023, до Головного сервісного центру МВС за адресою: м. Київ, вул. Лук’янівська, 62, 04071 або на електронну поштову скриньку: [email protected]. та [email protected]

Інформація на цю адресу може надаватися також анонімно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мда Показати IP 1 Лютого 2018 18:37
Маразм крєпчал... А шо вийти з машини, зайти за угол і там дати хабара не можна?
Вуаля до Мда Показати IP 1 Лютого 2018 19:13
не в тому суть, якшо чергова дівчина, яка не може навіть рушити з місця, буде казати, що її несправедливо судили на іспиті, ця веб-камера покаже її "супер-вміння"
Анонім до Вуаля Показати IP 1 Лютого 2018 20:44
проблема велика. замість безрукої дівчини сідає її подружка-суперас. і здає іспит
Кіндрат Панасович Показати IP 1 Лютого 2018 20:11
цирк :))
Активіст Показати IP 1 Лютого 2018 20:48
Все береться до того, як здається.
луанка Показати IP 1 Лютого 2018 22:02
А в Горохові на заняття не ходять, а їм тільки права дають готові. Нащо трудитися, як можна купити.Отак учать водіїв.Хоч би екзамени здавали і правильно при камерах.Може хоч трішки щось щось вивчать і буде врятоване чиєсь життя
Василь Показати IP 1 Лютого 2018 23:32
Там все дуже запущено а виною усьому ми самі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus