USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через недостатню кількість маршруток на вулицях Луцька розриватимуть договори з перевізниками

2 Листопада 2021 16:00
З перевізниками, які не забезпечують достатньої кількості автобусів на маршрутах у Луцьку, особливо ввечері, розірвуть договори.

Про це під час розширеної наради 2 листопада повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Одного дня я зайшов у електронну систему після 21:00 години і подивився, як працює у Луцьку громадський транспорт. Виявилось, що на маршруті № 9 – 20% виконання, № 28 – 15%, № 11 – три автобуси з дванадцяти, № 3 – два автобуси», – обурився очільник міста.

Він дав доручення заступнику начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Олександру Середі до наступного виконкому, засідання якого відбудеться 17 листопада 2021 року, зробити перевірку та подати проекти рішень про розірвання договорів з недобросовісними перевізниками.

«Не хочуть чи не вміють люди працювати, будуть працювати інші. Подавайте до 17 листопада на виконком проекти рішень про розірвання договорів та й усе», – коротко сказав Ігор Поліщук.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2021 17:03
Хороша новина, хоч поки і мова але конкретна. І чому тільки ввечері? Зранку з ДПЗ виїхати неможливо, в обідню пору і далі не те що з іншої точки, з центра на ДПЗ заїхати неможливо, нема куди влізти, повністю забиті навіть всі висячі місця. До того ж всі без масок, мабуть безсмертні, було б непогано заодне відкрити ще пару шпиталів для ковідних хворих.
Андрій Показати IP 2 Листопада 2021 19:09
З маршрутом #31 треба теж щось вирішувати після 21:00 не завжди можна з 40 го доїхати
Гая Показати IP 2 Листопада 2021 19:12
Навiщо розривати договiр,знизьте плату до 3гривень.
Дивак Показати IP 2 Листопада 2021 20:16
Дивно та й годі. Існує система маршрутки онлайн, існує сіті сард. Незрозуміло чому ввечері треба заходити в систему і візуально спостерігати? Де компютерна статистика по кожній маршрутці? Виходить що програмне забезпечення не здале та за рухом міського транспорту ніхто не слідкує. Пр-р-р коні, приїхали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus