USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Чому у Луцьку перевізники ігнорують графіки руху?

17 Грудня 2014 10:29
Перевізники у Луцьку недотримуються графіків руху, відсутні GPS-навігації у автобусах, а сумлінність перевезень пасажирів автобусними маршрутами Луцького підприємства електротранспорту – під великим питанням.

Про виконання Луцьким підприємством електротранспорту договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом йшлося під час засідання виконкому 17 грудня.

Як повідомив начальник служби переведень ЛПЕ Віктор Михалюк, за станом на 10 грудня між виконкомом та підприємством укладено договори на перевезення пасажирів автотранспортом у Луцьку за маршрутами № 9а, 24, 25, 26, 28, 29, 30 та 32. Середній рівень зарплати водіїв становить у відповідності до договору не нижче 120% від рівня мінімальної заробітної плати.

Віктор Михалюк визнав, що лучани найчастіше скаржаться на невиїзд автобусів та недоїзд до кінцевих зупинок.

Міський голова Микола Романюк поцікавився у представника підприємства, чому виконання маршрутів автобусами становить лише 81%. З його слів, для того, щоб дотримуватися графіку руху, не потрібно додаткових витрат, а потрібен лише контроль.

Він зазначив, що розуміє, що підприємство наразі не має власних автобусів, а на маршрутах працюють підприємці за угодами. Однак міський голова вважає доцільним повернутися до розгляду питання у березні наступного року.

До того ж, 26 автобусів не обладнані системами GPS-навігації. Представник підприємства пояснює це тим, що частина транспорту працює на маршрутах лише нещодавно, а дехто з перевізників боргує підприємству «Візор» за використання систем.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що підприємство отримує 200 тисяч гривень доходів щомісяця, а це серйозні кошти, тож їх потрібно відпрацьовувати. Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк запевнив, що для встановлення навігаторів достатньо тижня.

У підсумку, рішенням виконкому підприємство зобов’язали до 1 січня обладнати автобуси системами навігації та забезпечити озвучення зупинок. До розгляду питання обіцяють повернутися у березні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 10:33
Це привичний на жаль для Луцька БАРДАК !!!
Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 10:40
Платити треба за послугу краще, тоді перевізник буде старатися. За 3₴ буде тільки скотовозка.
564 до Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 10:53
При наших зарплатах, за вищу ціни хіба додому хай завозять.
Анонім до 564 Показати IP 17 Грудня 2014 11:01
Заробляй більше.
Інкогніто до Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 11:20
Анонім не будь дибілом , не всі такі мажори як ти і не можуть дозволити собі придбати автомобіль ! Можливо підкажеш місце роботи з великою зарплатою ?
(( до Інкогніто Показати IP 17 Грудня 2014 16:04
Який він там мажор - одні понти, стирчить за компом і вдає з себе щось - кожне пластикове китайське відро думає що воно кришталева ваза.
іди до Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 11:58
коментар було видалено
Волиняка Показати IP 17 Грудня 2014 10:58
ДО АВТОСТАНЦІЇ НІ ВРАНЦІ НІ ВВЕЧОРІ ТРАНСПОРТ НЕ ХОДИТЬ ЯК І НЕ ХОДИВ, ВЛАДІ НА ЦЕ НАЧХАТЬ!!! В 6 год 50 хв. АВТОБУС МІЙ З АС, А ДОБИРАЮСЬ ПІШКИ. БО НЕМА ТРАНСПОРТУ В ЛУЦЬКУ!!!
Анонім до Волиняка Показати IP 17 Грудня 2014 11:02
Зміни роботу, купи автомобіль або ровер. Завжди вихід можна знайти,а не шукати винних у своїх персональних проблемах.
ЯЯ до Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 16:05
на ровері будеш їздити по свому хуторі, а в оласному центрі мусить працювати громадський транспорт, як належить.
До анонім Показати IP 17 Грудня 2014 11:43
В цілому ви праві, треба змінити роботу, давайте уявим, наразі найвищі зарплати (заробіток) у програмістів та людей які займаються продажами або мають власний, причому успішний бізнес, таким чином ви пропонуєте всім вчителям, лікарям, робітникам заводів промисловості ну таким іншим професіям, змінити свої роботи на перераховані мною вище, ви взагалі розумієте чи уявляєте, що це буде? Лікар став програмістом, або ні краще візьмемо приклад з життя вчитель який все своє життя присвятив навчанню дітей стає баригою (підприємцем), я розумію що для нашого суспільства це стало нормою, але ж люди, що ми будемо робити в країні в якій всі вчителі, лікарі і т.д. стануть барижити китайським гі....м або стануть програмістами-невдахами. Людина повинна робити те, що вона вміє, до кого ви звернетесь коли захворієте, підете на базар лікаря шкати? Чи коли своюж дитину поведете до школи в перший клас, а вам скажуть, що всі вчителі нажаль пішли на вільні хліба, звиняйте. Перед тим як молоти таку єрунду з приводу, звільнятися чи шукати іншу роботу, чи заробляй більше, треба головою подумати а не ср.....ю, ну а якщо ж вже нетерпиться шось дурне ляпнути то краще промовчи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus