USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через невиконання плану з «Волиньвугілля» стягують понад 74 млн

29 Листопада 2017 10:28
Доки шахтарям не виплачують зарплати, держава додатково стягує понад 70 мільйонів гривень з підприємства «Волиньвугілля» за невиконання плану. Справа дійшла до суду, йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Згідно з умовами договору, ДП "Волиньвугілля" зобов'язалося добути підприємству-замовнику сировини на суму 200 млн гривень. Отримавши передоплату у розмірі 90% від замовлення, шахтарі не змогли видобути необхідного обсягу вугілля.

"Гірники фізично не встигають виробляти необхідну кількість вугілля через складну економічну ситуацію на підприємстві", - коментують ситуацію на підприємстві.

Зокрема, зі слів технічного директора ДП Федора Богдана, замовник наперед фінансує підприємство, але всі гроші йдуть на зарплату.

Вивчивши всі матеріали стправи, суд постановив - стягнути з підприємства Волиньвугілля на користь держпідприємства Держвуглепостач понад 74 млн.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Листопада 2017 11:11
То вже все можна на одне смішне слово називати: ДП "волиньБЕЗвугілля".! Але ж начальство живе кучеряво, заможно і так, то ж навіщо начальству тоє вугілля, як їм і без вугілля хороше та весело!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus