USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через прорив труби двір у Луцьку перетворився на болотяну місцевість

20 Листопада 2017 12:34
Мешканці прибудинкової території на Федорова №1 та №3 нарікають, що після ремонту тепломереж їхній двір став місцем «атракціонів»: пішохідні доріжки розрили, територію не привели до належного стану, й тепер там - суцільне болото з горбами та ямами. Зі свого боку комунальники запевняють, що ситуацію вправлять найближчим часом - необхідно, аби там підсохнув ґрунт.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася місцева мешканка Валентина Воробей. Жінка розповідає, що три тижні тому працівники ДКП «Луцьктепло» ліквідовували порив тепломережі й половину двору розрили.

«Звісно, добре, що порив оперативно ліквідували, але досі наш двір занедбаний і не приведений у належний стан. Більше того, цього року у нас виклали з бруківки нову доріжку, а її розвалили. Тепер там ями і болото. Тудою люди на роботу ходять, було зручно, а тепер як на атракціонах - можна й ноги поламати. Окрім того, поряд ще була одна заасфальтована доріжка, і її теж поруйнували технікою. Наш двір був таким гарним, ми доглядаємо за ним і, навіть, із сусідніх будинків до нас діти прибігали щоб гратися, а тут такий «подарунок» всім зробили», - нарікає лучанка.

Фото двору:
Зі слів прес-секретаря ДКП «Луцьктепло» Євгенії Ковтун, хвилювання марні, мовляв, благоустрій запланований, але після завершення усіх ремонтних робіт.

«Зараз завершуються роботи щодо ремонту мереж на вулиці Вороніхіна, й коли все буде налагоджено, то комунальники здійснять благоустрій територій. Оскільки зараз сира, мокра погода, то ще необхідно, аби там підсохнув ґрунт. Лучанам не варто хвилюватися, адже прибудинкова територія в обов’язковому порядку буде приведена до належного стану. Звісно, що й доріжку з бруківки теж відновимо», - запевняє пані Євгенія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканка Показати IP 20 Листопада 2017 18:02
Беремо на контроль. Дякуємо "Волинським новинам".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus