USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Комунальники понівечили дорогу біля багатоповерхівки у Луцьку

1 Квітня 2016 22:00
Відновити асфальтне покриття після робіт з ремонту трубопроводу, який здійснювали працівники «Луцькводоканалу», просить мешканка будинку на вулиці Кравчука.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Із запитом до міського голови звернувся депутат Богдан Богонос. З його слів, до нього звернулася мешканка будинку №34а на вулиці Кравчука щодо ремонту прибудинкової території. Внаслідок будівництва сусідньої новобудови дорога біля будинку була зруйнована. Також торік працівники ДКП «Луцькводоканал» під час ремонту трубопроводу викопали траншею, яку згодом засипали щебенем. Однак жінка просить заасфальтувати цей відрізок дороги.

Депутат зауважив, що подібна ситуація з дорожнім покриттям існує у багатьох дворах міста. Враховуючи наведені факти, він просив міського голову дати доручення працівникам комунальних служб, які здійснюють ремонтні роботи, відновити дорожнє покриття за вказаною адресою.
Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 1 Квітня 2016 22:10
те саме зробили ще восени на тротуарі на пр.Перемоги перед поворотом на Шухевича, біля хлібного кіоску. До речі рили два рази міняли трубу, але чесно кажучи, більше валялись на траві чим чось робили. Але суть в тому що, була гарно положена бруківка до них, а зараз все криво і провалено разом з поребриками в тому місці, дорослим це як би не заважає але коли маленька дитина спотикається і розбиває носа, то це як так. Хіба тяжко було поправити, після себе? Ганьба водоканалу. І тим горе ремонтникам!!!
Швондер Показати IP 1 Квітня 2016 22:25
Стиль роботи фірми Луцькводкаканал: приїхали бомжі в ср\них кібітках, розрили, заварили, зарили, як свині, сіли п'яні в ср\ні кібітки і поїхали. У дворі, чи на дорозі залишається будь-як зарита криворукими говноробами з Луцькводкаканалу яма.
Руслан Показати IP 2 Квітня 2016 00:01
Ахах., за тих 1200 що їм платять вони ще забагато працюють. Той інструмент чи та тіпа форма, що вони мають .Нехай Луцька влада їх забезпечить як належить, дасть достойну зарплату, тоді й алкашня пропаде. А заривати те що розрили це не їх компетенція.
Дипломований поліщук до Руслан Показати IP 2 Квітня 2016 09:54
Нехай виженуть з контори Луцькводкканалу 100500 дармоїдів, які там нх не роблять, а тільки розкрадають гроші споживачів і міського бюджету - і будуть гроші на зарплати, інструмент, спецодяг і ЗІЗ для тих, хто РЕАЛЬНО робить роботу і без кого Луцькводкаканал і місто не проживе. Нехай для прикладу оприлюднять штатний розклад Луцькводкаканалу - а громада міста Луцька ознайомиться скільки там дармоїдів і нероб.
noname до Руслан Показати IP 2 Квітня 2016 11:37
Якщо їм мало платять, то чому вони туди взагалі йдуть влаштовуватися на роботу??? А йдуть бо крім того що бухати і на пяну голову робити як попало вони не вміють. Вся їх робота - то побухати.... от вони й ходять туди ради цього.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2016 20:44
За таку роботу їм треба в руки на***ати ...а вони ще й гроші отримують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus