USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Через припинення опалювального сезону у Луцьку сьогодні – перебої з гарячою водою

28 Березня 2024 10:04
Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 13.03.2024 № 180-1 та з огляду на істотне прогнозоване підвищення середньодобової температури зовнішнього повітря, а також із врахуванням необхідності ефективного та ощадного використання енергоносіїв, сьогодні у Луцьку припиняється опалювальний сезон 2023/2024 років.

Як повідомили у «Луцьктеплі», із 09:00 ранку на котельнях підприємства здійснюються заходи щодо переходу теплогенеруючого обладнання із зимового на літній режим роботи. А це повна зупинка працюючих котлів та насосів, з’єднання мереж котелень, які в літній період працюють в парі, налаштування гідравлічного режиму роботи теплових мереж, розпал літніх котлів та ввімкнення літнього насосного обладнання.

Впродовж періоду виконання цих робіт послуга з постачання гарячої води тимчасово буде відсутня. Проте подачу гарячої води для усіх споживачів буде відновлено впродовж дня.

Підприємство буде готове відновити опалення для лікарняних закладів у разі необхідності та після їх офіційного звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 28 Березня 2024 11:36
Якщо гаряча вода нагрівається газ.колонкою або ел.бойлером-то навіщо тоді ціле літо ганяти теплоносій по трасі?І буде загружена ел. мережа в нічний час.І зникнуть гігантські теплові втрати в мережі і витрати газу.І не потрібні будуть так звані ІТП,адже температуру і тиск теплоносія можна спокійно регулювати на котельнях.Дана схема пропонувалась ще 8 років назад і підтверджена роботами засл. інженера Колотило І.При запропонованій децентралізації теплової системи в Україні це дає величезний екон. ефект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus