USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через сексуальні домагання Google звільнила півсотні працівників

26 Жовтня 2018 08:37
Компанія Google повідомила, що за останні два роки звільнила 48 людей, в тому числі 13 старших менеджерів, яких звинуватили у сексуальних домаганнях.

В листі, адресованому працівникам, генеральний директор компанії Сундар Пічаї повідомив, що Google посилює відповідальність за неналежну поведінку своїх працівників. Про це пише ВВС.

Також мова про те, що Google дуже серйозно ставиться до безпеки своїх працівників на робочому місці.

"Ми хочемо вас запевнити, що перевіряємо кожну скаргу про сексуальні домагання чи неналежну поведінку, ми розслідуємо їх та вживаємо заходи", - йдеться у листі керівництва Google.

Цей лист став відповіддю на статтю New York Times, у якій повідомлялося, що розробник операційної системи Android Енді Рубін отримав 90 млн доларів відхідних, попри те, що на його адресу висунули звинувачення у неналежній поведінці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus