USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через шторм «Фред» у США загинули дві людини

20 Серпня 2021 08:58
Через шторм «Фред» в США загинули дві людини. Ще не менше 20 осіб вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ABC.

Із 18 серпня в американському штаті Північна Кароліна вирує шторм «Фред», який викликав повені і схід зсувів в регіоні.

Не менше 35 людей пропали безвісти в результаті сильної повені, викликаної тропічним штормом. За інформацією місцевої влади, в райони, найбільш сильно постраждалі від урагану, були відправлені наземні і повітряні рятувальні групи з метою пошуку зниклих і забезпечення безпеки населення.

Зараз більше 50 людей знаходяться в тимчасових притулках, мости і дороги перекриті по всьому округу на захід від міста Ешвілл.

«За допомогою груп рятувальників з усього штату Північна Кароліна ми обшукали кинуті автомобілі, будинки, будівлі на предмет тих, що вижили і продовжимо пошук, щоб переконатися, що кожен зниклий знайдений або, принаймні, врахований», – заявив шериф округу Хейвуд Грег Крістофер.

Тропічний шторм «Фред» ослаб до посттропічного циклону, але все ще становить небезпеку. Очікуються грози, які можуть призвести до утворення торнадо і поривів вітру зі швидкістю до 70 миль на годину (близько 112 кілометрів на годину).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus