USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через ситуацію у місті нововолинці збирають мітинг

1 Червня 2017 14:10
Перед приміщенням Нововолинської міської ради сьогодні, 1-го червня, о 17:00 відбудеться мітинг. Це має стати відповіддю міській владі на її численні обіцянки та беззмістовні лозунги про боротьбу зі злочинністю та наркоманією в місті, інформує Буг.

Напруга в Нововолинську зростає – жителі вийдуть на мітинг, аби привернути увагу влади до підвищення рівня криміногенної ситуації. Вони вимагають якнайшвидше знайти та покарати винних у злочинах, які щоденно трапляються в місті.

“Створення в місті центру профілактики наркотичної та алкогольної залежності. При міській лікарні відкрити реабілітаційний центр для людей, що потребують допомоги від алкогольного отруєння”, – невиконаний пункт в програмі Віктора Сапожнікова, із якою він йшов на вибори 2006-го року.

Деякі старі-нові чиновники, що вкотре зуміли проникнути у керівні кабінети, іноді опускаються до глумління над тими, хто щиро очікував змін на краще. Найгірше, що дедалі частіше вони намагаються “впритул” не помічати, яке беззаконня твориться прямо під їхнім носом.

Учасники попереджають бездіяльного мера: якщо він не відреагує на ситуацію з підпалами машин та грабежами, то мітинг може перетворитися на майдан.

Нагадуємо, що правоохоронці вже працюють над розкриттям підпалу автомобіля, який належить громадському активісту, голові Асоціації ОСББ “Містечко” Руслану Влодарчику. Інцидент трапився сьогодні близько другої години ночі. Він звернувся до місцевих жителів з проханням підтримати мітингувальників.

“Сьогодні згоріла машина у мене, а завтра це може статися з кожним із вас!”, – говорить активіст, який називає ситуацію у Нововолинську ще гіршою, ніж в лихі 90-ті.

Відомо, що на мітингу буде присутній також підприємець Роман Гочачко – у ніч з 17 на 18 травня невідомі потрощили його авто марки “Фольксваген Туарега”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 1 Червня 2017 15:09
Я в глибокому шоці, браття! Шош то робиться? Як далі жити будемо?
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 1 Червня 2017 17:56
Щось сказати про протиправну бездіяльність міського голови В.Сапожнікова - для себе дорожче. Комуніст, лацюга, яких світ не бачив, популіст

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus