USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через ущент п’яного велосипедиста у Луцьку – ДТП на світлофорі

28 Листопада 2017 16:18
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Луцьку на вул. Шевченка поблизу будівельного гіпермаркету «Нова лінія». П’яний велосипедист перетинав дорогу на червоний сигнал світлофора. Машина різко загальмувала, аби пропустити його, а в неї в’їхало авто, що рухалося позаду.

Про це написав у Фейсбуці на сторінці спільноти «Свідомість лучан» користувач Сергій Ярославович та розмістив фото з місця аварії.

«Цей пяний чоловік зненацька з’явився перед авто, що їхало вулицею Шевченка, марки Toyota RAV4. За кермом жінка (повага за реакцію) завдяки чудовій реакції не збила його. Та отримала удар ззаду - догнало «Ауді». Цей п’яний, як нічого не було, хотів накивати пятами. Та водій «Ауді» наздогнав його. Тоді й зрозуміли, що призвело до аварії. Велосипедист п’яний, вибачте, з ознаками сп’яніння в – г**но», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Дмитро Показати IP 28 Листопада 2017 16:33
Велосипед на бляхах?
123 до Дмитро Показати IP 28 Листопада 2017 16:40
Він на приколі.
ігор луцький до Дмитро Показати IP 28 Листопада 2017 17:05
б/у з Германії,я думаю не розмитнений і з лисою резиною.беушні велікі теж потрібно заборонити.
Анонім до Дмитро Показати IP 29 Листопада 2017 00:49
Ні! Бляха на ровері!
777 Показати IP 28 Листопада 2017 16:43
Може дистанцію треба тримати?
Олег Показати IP 28 Листопада 2017 16:44
Зберігайте дистанцію!
Ті Показати IP 28 Листопада 2017 16:51
світлофори, які на якись х..р там вліпили не покращують безпеку руху, а тільки погіршують, як водіїв так і пішоходів, там водії їздять на зелене світло для пішоходів і навіть не думають пропускати, іноді буває, що якась б...дь ледь не наїзджає на людину на переході саме на зелене для пішохода. Особливо страшно за дітей, бо ті, що менші, забувають буває про "премудрості". коли на зелене світло для пішохода може їхати машина і відчувають себе на переході на зелене цілком безпечно. Там іноді справді спокійніше і безпечніше перейти на червоне світло, переконавшись що поблизу нема машин. От чого було ті світлофори не встановити на пішохідних переходах перед мостом на Набережній?
Лучанка Показати IP 28 Листопада 2017 21:50
Люди ви чого.. які бляхи... яка дистанція. Виїхало пяне бидло на велосипеді. П"яне чмо.... А ви гадите водіїв, а коли вже пішоходи і велосипедисти навчаться поважати водіїв? Ср*ку завжди швидше зупинити чим авто, навіть якщо воно їде 20 км/год. А як це ви скажіть нам - водіям їздити по дорозі для авто? Якого хр*на вискакувати завжди на дорогу. Незабувайте дорога для авто.... тротуар для пішоходів. На світлофорі теж треба очі відкривати не тільки водіям, а й пішоходам. І всі хто керує будь-яким транспортом має бути тверезий. Неважливо авто чи велосипед. А ремонт хай п"яна скотиняка платить.
Кравчуковець до Лучанка Показати IP 28 Листопада 2017 22:15
Лучаночка, велосипедист теж учасник руху. Те що напився , і їде то певно що біда! Чи в авто чи не в авто, країна для людей! Автомобілі на дорогах такі самі учасники як і пішоходи! Бидла і там, і там вистачає!
Анонім до Лучанка Показати IP 29 Листопада 2017 00:48
Да не п'яна ця людина, а наїсившаяся. Вона зкоштувала продукт харчування, який приніс для неї ситу радість. І ремонтувати не він повинен, а той, хто реалізував йому такий продуктовий товар, який ,після його кушання, створив у нього ось таку радісну поведінку.
свідомість Лучан Показати IP 29 Листопада 2017 06:26
я їхав в тій АУДІ...коли піймали горе велолюбителя то воно ще огризалося. в спільноті є і його фото., а вєлік новесинький))).
Alex до свідомість Лучан Показати IP 30 Листопада 2017 05:06
A nowesenkij welik-buw kitajskij! ot i ne zrozumiw ukrainskuh PDD!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus