USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Через вчинок Дарія страждають невинні: волинян закликають взяти участь у благодійній фотосесії задля порятунку дітей

8 Травня 2021 18:06
Волинян закликають взяти участь у благодійній фотосесії, виручені кошти віддадуть на лікування важкохворих маленьких пацієнтів дитячого онкологічного відділення Волинської обласної лікарні.

Благодійний фотодень відбудеться 9 травня в Луцьку.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини повідомила лучанка Марія Бадалян, яка менше року тому через онкологію втратила 15-річного брата Марка.

Організовує захід БФ «З Богом у серці». Вартість участі у фотосесії – 1500 гривень.

Крім півторагодинної зйомки, учасникам пропонують професійний макіяж, підготовку образу, понад 40 відретушованих фото та бекстейдж зі зйомки для яскравих сторіс у соцмережах.

Сімейна, love story, індивідуальна, fashion - формат фотосесії обирають самі учасники.

«Волиняни не вірять у благодійність. І всіма способами її обходять... А все через серію негативних історій, які сколихнули увесь Луцьк і не тільки. Проте, коли ми перестаємо робити добро, учасники цих історій продовжують спокійно жити. У них все нормально. А страждають тільки невинні, по-справжньому хворі діти, яким дуже потрібна наша допомога! Тож давайте будемо добрими всупереч усьому! Бо тільки добро може перемогти зло. Запевняємо вас, усі зібрані кошти підуть на потреби маленьких пацієнтів дитячого онковідділення Волинської обласної лікарні. А потреб дуже багато!» - звертається до небайдужих організаторка.

Марія Бадалян каже, що на сьогодні більшість пожертв просто зупинились, бо через історію із шахрайством Дарія Зажицького, яка не лунала хіба що з прасок, навіть ті люди, які активно допомагали раніше, тепер розчарувалися.

«Але у вас є можливість допомогти невинним малюкам, яким дуже потрібна наша підтримка, і водночас отримати омріяну фотосесію у будь-який зручний для вас час у неділю, 9 травня, з 10:00 до 20:00», - каже Марія.

Запис на фотосесію за номером 095 010 7221.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
санітар Показати IP 8 Травня 2021 18:40
Імя таке дали цьому шахраю - Дарій. Як у великого песидського полководця і царя. Хотіли, щоб полководцем став, а став штопаним ганд**ном.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus