USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Через «Ягодин» хотіли вивезти в Польщу обладнання для військових

21 Вересня 2021 17:47
На «Ягодині» виявили компоненти електронного обладнання військового призначення.

Про це повідомляють на сторінці Волинської митниці у Фейсбуці.

Прямуючи з України в Республіку Польща, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав автомобіль марки «FORD FOCUS» під керуванням громадянина України.

В результаті проведення повного митного огляду вищевказаного транспортного засобу у багажному відділенні автомобіля серед особистих речей водія виявили прилади для радіозв`язку, серед яких польові телефони, мережеві підсилювачі, антени, блоки радіостанцій.

Відповідно до висновку експертів Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень, підтверджено належність згаданого електронного обладнання до товарів військового призначення.

На момент перетину митного кордону України у громадянина України був відсутній дозвіл чи висновок Держекспортконтролю на право вивезення електронного обладнання військового призначення.

Таким чином згаданий громадянин порушив порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, тобто намагався перемістити через митний кордон України товари, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено законодавством України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені статтею 471 Митного кодексу України.

Працівники Волинської митниці склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучили до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
В Показати IP 21 Вересня 2021 18:35
Мусор ха-ха-ха
Анонім Показати IP 21 Вересня 2021 19:04
Металобрухт. Військовим це було до 1950 року.
Москаль до Анонім Показати IP 22 Вересня 2021 04:10
Я поражен! Для Украины это современное военное оборудование? Кто дал заключение- зрадник, бо розкрив серьезну вийскову таемницю.
ТА-57 Показати IP 21 Вересня 2021 21:53
Нехай везуть це радянський металобрухт, тим більше йде політика декомунізації та дерусифікації
Wojtek Показати IP 22 Вересня 2021 18:00
Eta starenkie Ocien ... tot nikomu nie potribne w Armi .... No ale Aferistow nakryli... Pipiec Kak pogranicniki rabotajut....
Експерт з питань зах Показати IP 12 Лютого 2022 12:45
Бачу що коментар писала одна й та ж людина, яка намагається себе виправдати, тому шановні читачі не ведіться на його нісенітниці, адже він добре розумів що вивозить за кордон у сумках, вказавши що там лише особисті речі власного ужитку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus