USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через «Ягодин» в Польщу намагались переправити контрабандну лісосировину

8 Квітня 2021 16:33
На митному посту «Ягодин» виявлено лісосировину, що прямувала в Республіку Польща, з документами, що містять неправдиві дані, загальною вартістю понад 388 тисяч гривень.

Про це повідомляє Волинська митниця.

Прямуючи з України, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються «Заготовки з деревини дуба, для виготовлення бондарних виробів».

У результаті повного митного огляду вищевказаного товару із залученням спеціаліста ресурсів лісу НЛТУ України встановлено, що зазначений в товаросупровідних документах товар не відповідає характеристикам наявній експортованій сировині.

Таким чином, громадянин України через водія фірми-перевізника під час переміщення товару «Заготовки з деревини дуба», загальною вартістю 11 790 Євро, подав до митного контролю документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, чим вчинив дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч. 1 статті 483 Митного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоша Показати IP 8 Квітня 2021 17:40
Дуже шкода, що таких багато фірм, а по звітності лісових господарств в нас заготівля ділової деревини здійснюється мізер!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus