USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Через «малолєтку» Данильчук поскаржився на Смоленга

22 Травня 2012 17:56
Члени регламентної комісії Луцькради вирішили наголосити на недопустимості неофіційного спілкування в сесійній залі ради. Таким чином вони відреагували на заяву представника міжфракційного об’єднання «Фронт Змін» Павла Данильчука, який вказував на порушення норм депутатської етики керівником фракції Партії регіонів Іваном Смоленгом.

Про це йшлося 22 травня під час засідання комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
Нагадаємо, під час позачергової сесії ради Смоленг назвав Данильчука «суфльором» та «малолєткою» після того, як «фронтовик» уголос коментував по ходу промову «регіонала».
Голова комісії Святослав Боруцький зачитав звернення від Данильчука. Той просив членів комісії належним чином відреагувати на слова Смоленга, які, на його думку, суперечать нормам депутатський етики.
А член комісії Андрій Осіпов запропонував надіслати листа, в якому закликати «регіонала» та й інших обранців луцької громади не допускати неофіційного спілкування в сесійній залі.
Члени комісії підтримали його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
сергій Показати IP 22 Травня 2012 18:31
не дивно що так спілкується предствник партії регіонів. Хам одним словом як і президент взагалі де знайшлися в Луцьку ідіоти які голосували за цих ригоаналів?
бу до сергій Показати IP 23 Травня 2012 02:37
лучше рЫгионалы чем малоумные национал-фашисты
100500 Показати IP 22 Травня 2012 21:02
Іван Павлович правий! Якщо не переходити на особистості і на політичні погляди кожного, то як можна оце трактувати? http://www.volynnews.com/news/policy/lutskyy_deputat_khoche_zarplatu/
чип і дейл Показати IP 22 Травня 2012 22:59
це той смоленг що на вольво з номером 1111 їздить? він навіть мати з коляскою на пішоходному в центрі не пропустив, що ви ще хочете...ДЕПУТАТЬ! і чернецькій щодня по кривому валу проти руху на свому мерсі преться - тоже ДЕПУТАТЬ.. всі вони однакові, що регіанали, що свАбода... якщо людина гнила, то партія значення вже не має.
Той кому не байдуже Показати IP 23 Травня 2012 07:41
http://www.volynnews.com/messages/2295/ Подивіться на мораль та етику!!!
Маша Показати IP 23 Травня 2012 09:54
осіпов як гів.о в кожній публікації. мерзота яка
...Пара па бабам... Показати IP 23 Травня 2012 14:28
тут власне мураха проти орла не попре!!! Найбільше чим кумарять 2пакі фронтівці, це тим, що постійно дозволяють ляпати язиками... мовляв борються за неньку, за державу... гузь вискочка...всі це знають... одного разу їхав із ним у маршрутці з києва, а в салоні був випивший обласний податківець (працівник не голова)...щось там собі бульмотав, на ньго ніхто не зважав, бо випивший... Гузь (на той час помічник Бондаря) трусив посвідченням, мовляв, я помічник депутата!!!я помічник депутата!!! тихо я сказав чи я тихо сказав!!! той послав помічника депутата і на тому закінчилось... піарщики сільські,в клубі сільському реп читайте!!!
Лучанин Показати IP 6 Червня 2014 16:25
Яка мораль, яка єтика Смоленг Спить з малолєткою, от і все йому фіолетово! Тепер спілкується як з ріними їй......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus