USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Правому секторі» Волині - проти кабінетного розподілу посад

9 Березня 2014 17:30
Позицію «Правого сектору» стосовно кандидатур на посади заступників голови Волинської облдержадміністрації озвучили під час Народного Віча у Луцьку.

Під час заходу, що відбувся 9 березня, громаді представили кандидата на посаду першого заступника голови Волинської ОДА Сергія Кудрявцева та претнедента на посаду заступника голови облдержадміністрації з питань гуманітарної політики Романа Карпюка. Презентували волинянам також нового начальника УМВС Віктора Швидкого.

Лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук повідомив, що «Правий сектор» не схвалює розподіл посад у облдержадміністрації.

«Нам не все зрозуміло з того, як нові люди приходять до владних кабінетів. Не до кінця зрозуміла позиція тих людей, які приймають ці рішення», - зазначив Павло Данильчук.

Він повідомив, що розуміє, що відбувається розподіл посад між партіями, які були в опозиції, а нині при владі. Павло Данильчук зазначив, що вже майже місяць нова влада формує свою вертикаль, проте вона повинна враховувати при цьому думку людей. Консультуючись з громадськими активістами, він дійшов висновку, що принцип партійної приналежності та кабінетного розподілу посад категорично неправильний.



«Які квоти? Люди хіба за квоти стояли? Люди стояли за розподіл? Чому новий начальник міліції, начальник СБУ призначається у Києві, без думки громади?», - обурився Павло Данильчук.

З його слів, ніхто не відміняв консультації з громадою. Якщо люди будуть проти нових кандидатур, «Правий сектор» ставитиме їм вимоги та претензії. Говорячи про кандидатів на посаду заступника голови ОДА, він повідомив, що всі ці люди мали б пройти широке коло громадського обговорення. Від імені «Правого сектору» він звернувся до нового губернатора Волині, який, до слова, також не проходив громадського обговорення, з вимогою не призначати кандидатів,яких представили під час віча. Павло Данильчук закликав Григорія Пустовіта оголосити на Волині конкурс для тих, хто хоче зайняти ці посади, а також місця начальників управлінь. Він закликав трудові колективи подавати свої кандидатури в облдержадміністрацію. На обговорення громади, з його слів, потрібно виносити більшу кількість кандидатур.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
1221 Показати IP 9 Березня 2014 17:36
Форму вже подарували ******
Українець Показати IP 9 Березня 2014 17:38
Правий сектор сам посад хоче аїх товаріщі кієвскїє кідают Майка дайош прокурорская
Только майдан Показати IP 9 Березня 2014 17:39
"У «ПРАВОМУ СЕКТОРІ» ВОЛИНІ - ПРОТИ КАБІНЕТНОГО РОЗПОДІЛУ ПОСАД"- только майдан, кто кого перекричит.... А сделать должности, того же городского мента, выборными и провести голосование, слабо?
Українець Показати IP 9 Березня 2014 17:41
Майка прокурор. Фведчаку асинезаторскую машину новую. Дайош революцию
Юрій Показати IP 9 Березня 2014 17:42
Невже дійшло, що вони всіх Вас в дупі мали, і на крові вбитих хлопців, твльки робили собі кар'єру, а ви як фанатики своїми діями їм тільки допомогали у цьому, вони за вашими руками всіх конкурентів знесли, а тепер у крісла...
1221 Показати IP 9 Березня 2014 17:51
У «Правому секторі» Волині - проти кабінетного розподілу посад самі хочуть а їх не беруть, а народ? А народ дурне бидло як скажуть так і добре.Відморозок Данильчук -добре, злодій і пристосуванець п.... ще краще. Віче це табун дурних овець , де обговорення де люстраційний комітет, де прокурорська і фінансова перевірка.Не на часі на часі посаду зайняти.Вже крим просрали скоро все про***. Г...и і злидні поліські. Одне то тільки заяви з трибуни і то коли їх багато.
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 17:53
В даному питанні повна підтримка правого сектору!
Батьківщанка. до Анонім Показати IP 9 Березня 2014 17:55
Тобто якщо пристосуванець і злодій але красівий то нехай буде?
3232 до Анонім Показати IP 10 Березня 2014 00:25
Підтримай ти і твій всю свою праву секту в Криму і від тій інтереси держави!
lutsk Показати IP 9 Березня 2014 18:08
де відео з виступу проавого сектора , самооборони, автомайдану??????
Добре Показати IP 9 Березня 2014 18:11
Данильчук не сміши людей і непереводь віче в базар. Ти ж не в цирку. На всю цю балаканину дивиться Крим і москалі. Зараз потрібно всім гуртуватися а не зводити рахунки. Язиком молоти не мішки носити...
3232 до Добре Показати IP 10 Березня 2014 00:32
Данильчука кинули не дали йому губернаторського крісла і він тепер боіться за свої вчинки та зухвалість в лютневих подіях, а відповідати рано чи пізно всеодно при йдеться.ГАНЬБА!
111 Показати IP 9 Березня 2014 19:07
Данильчук! Скоро випливуть деякі інтимні деталі твоєї псевдореволюційної деятельоності. І тебя посодят. Або "и никто не узнает где могилка твоя". А якщо ні, то люди тебе за твої діяння самі поб'ють!!!
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 19:09
У заступники потрібно брати людей, які працюють у облдержадміністрації, або працювали раніше!!!! Моя така думка потрібно взяти першого заступника та заступника і досить!!! На посаді заступника, який відповідатиме за комуналку "проблемну галузь усієї України" добре б дивився нинішній директор КП "Луцькводоканал" Корчук І.М. людина все своє трудове життя присвятила цьому!!!! http://vd.lutsk.ua/ua/korchuk_ivan_mykolayovych/ - я думаю цим багато сказано!!!!
Волинь Показати IP 9 Березня 2014 19:28
Хлопци скоро у нас начальника міліції будуть призначати - в Луцьку за погодженням із "Асланом" і "Забужаном", в Ковелі із "Ванькою Тельбухом", у Нововолинську із "Носом", в Любомлі із "Пікульським", в Шацьку із "Начьосом", в Ківерцях із "Німцєм", та в інших районах із всякими "Мотями", "Бандерами" і т.п., а при призначенні начальниками виправних колоній обов"язково питатись при призначенні у Маневицькій ВК у Рубаса Романа, а в Цумані у Притули. Не ламайте комедії із призначеннями керівників силових структур, дураків призначать чи жополизів то з вас потім сміятися будуть.
лот Показати IP 9 Березня 2014 19:59
Д***и невже ви не розумієте що вам кидають обгризані кості
саня Показати IP 9 Березня 2014 20:29
партииям свобода батькивщина и удар не виримо особливо останий внеи немае ни одного депутата в области
достало Показати IP 9 Березня 2014 20:29
Хто небудь зупинить цих психопатів ?
лучанка Показати IP 9 Березня 2014 21:10
Волиняни давайте скинемось по пару гривень і відправимо вже накінець правий сектор на чолі з данильчуком у Крим,а то бідненькі кричать все на майдані ще голоса позривають.
Українець Показати IP 9 Березня 2014 21:41
Російські війська в криму якщо в правому секторі є мужчини то вони повинні їхати в крим а не ху**ню тут розказувати. Або хай признаються що вони нікчемні брехуни.
Микола до Українець Показати IP 10 Березня 2014 11:03
А ти чому в теплому інтернеті сидиш,мужчино? Чи ти нікчемний брехун?
чиновник Показати IP 9 Березня 2014 21:57
Чи розуміє "правий сектор" щось у кадровій політиці? А силові структури в області хочуть зробити "кишеньковими"? Щоб потім силові структури не змогли притензії пре'явити "правому сектору". Для чого сьогодні сидіти в адміністрації, кого, чи від кого Ви там захищаєте? Звільните професіоналів, а з ким залишитесь. Професіонали-чиновники знайдуть собі роботу. Не думайте, що чиновниками народжуються. У своїй боротьбі не перепутайте чиновників-професіоналів та чиновників-бюрократів (хабарників).
БАРС Показати IP 9 Березня 2014 22:15
ЧОМУ ЦИ ТРИ ПАРТИИ А ДЕ ГРОМАДСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ТА РУХИ
Особовий склад УМВС Показати IP 9 Березня 2014 22:58
Навіщо анкетування?Швидкий досвідчений керівник, толерантний,активний, справедливий!Особовий склад за Швидкого!
123 до Особовий склад УМВС Показати IP 9 Березня 2014 23:01
Не вiдповiдай за всiх, будь ласка!
Луцьк Показати IP 10 Березня 2014 00:07
Те що швидкого щімлять це добре але те що їх кіданули це факт правильно тепер хай ламають плани своїх так званих колег по цеху.
"вдячний" пацієнт Показати IP 10 Березня 2014 15:34
а куди подавати кандидатури на звільнення охамівших керівників з їхніх керівних посад? ці старпери з минулого століття не належать до жодної партії, пережили у своїх кріслах усіх президентів, навчилися підлабузництву до усіх рівнів керівників , пють КРОВ зі своїх працівників, одурманюють брехливими звітами простих людей. , Любою ціною, але не своєю, вони і зараз вчепилися за свої крісла та змінюють свій колір. обличчя, навіть погляди. Ці люди вкрай зіпсовані владою, надіються що і тепер вони тихенько відседяться в кутку і їх мине пан Данильчук. подивіться на медицину! жити дорого, а лікуватись-неймовірно дорого. нічого ж не має безкоштовного . А ці начальники будують будинки (вже дітям) та міняють машини як перчатки. це на зарплату?
лучанка Показати IP 10 Березня 2014 16:12
Данильчук--- молодець! Побільше би такої молоді ,може б тоді та погань в якої залишились застарівші погляди на життя --- швидше до корита і побільше вкрасти ,трохи повиїзджала б з україни і позлазили б з шиї простих українців.
ЛУЧАНКА до лучанка Показати IP 10 Березня 2014 19:48
Забирай данильчука собі,я тобі проплачу весілля
ковельчанка Показати IP 10 Березня 2014 21:05
Правий сектор волині, хочу звернути вашу увагу на те, що в нас в Ковелі є недобропорядна особа, завідуюча Ковельською дитячою поліклінікою Леся Романівна, на жаль не пам'ятаю прізвище. Так от маю достовірну інформацію про те, що ця особа надає безкоштовні путівки на санаторно-курортні лікування, (котрі повинні отримувати діти-інваліди та діти сироти ) на море дітям Ковельських чиновників. А діти- інваліди, які мають отримувати ці путівки, їх взагалі жодного разу не отримували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus