USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через підземне будівництво лучани обіцяють пікетувати мерію

25 Липня 2012 13:04
Лучани, які проживають на проспекті Соборності, 28, хочуть пікетувати міську раду. Причина – дії підприємця Павлович, власниці ресторану «Княжий двір», яка планує масштабне підземне будівництво.

Про це інформує «Volyn Times».

Мешканці обурені, що жінка знову хоче поновити договір оренди землі біля їхнього будинку. Лучани бояться того, що Павлович має бажання на прибудинковій території кількох будинків під землею спорудити спортивно-оздоровчий комплекс.

Якщо підземне будівництво триватиме й далі, то мешканці будинку турбуються, що їхній будинок може спіткати доля будинку на Рівненській, 109. У цьому випадку можуть завалитись більше сотні квартир.

Пані Надія, мешканка Соборності, 28, переконана, що підземне будівництво біля їхнього будинку дозволяти не можна категорично. Зокрема жінка зазначає: «Наш дім вкритий тріщинами. У деяких місцях він просів на 15-26 сантиметрів. І під час злив вода затоплює наші підвали».

Мешканці Соборності, 28 неодноразово повідомляли луцькій міській владі про те, що їхній будинок вкривається тріщинами, але жодної реакції так і не отримали.

Крім того, у відповіді на інформаційний запит одного з журналістів, перший заступник міського голови Святослав Кравчук відповів, що «аварійності будинку не визнано». У відповіді також зазначили: «На сьогодні технічну експлуатацію будинку виконує ОСББ «Соборний». Об’єднання надалі самостійно може організовувати обстеження будинку, залучаючи в разі потреби і представників органів місцевого самоврядування, брати участь у загальнодержавних програмах реконструкції та термомодернізації житлового фонду або в місцевій програмі сприяння діяльності ОСББ на території міста Луцька».

З такої відповіді мешканці будинку роблять висновок, що влада переклала розв’язання проблеми на їх плечі.

Щодо дій підприємця Павлович, то, зі слів мешканців, на їхні зауваження «вона відверто сміється, обзиваючи бидлом і обіцяючи, що незабаром перекриє прохід так, що ми будемо по бордюрах ходити».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вася Показати IP 25 Липня 2012 13:19
Княжий двір - Соборності, 30 а не 28.
з луцька Показати IP 25 Липня 2012 14:01
повезло вам , бо в осбб соборний керує давидюк, а той то наробить вам справ, він лише собі в карман
Цікавий Показати IP 25 Липня 2012 14:22
А цікаво, чи власники квартир в будинку знають що відповідно до чинного законодавства самі ЗОБОВ'ЯЗАНІ утримувати свою власність. Редакціє влада не може перекладати розв’язання проблеми на їх плечі, оскільки влада не є власником будинку.
Pavel до Цікавий Показати IP 25 Липня 2012 21:45
От під твоїм домом би рили підкоп побачив би я як ти заспівав, але ти напевне і є представником тієї влади, яка взагалі не відповадає за будьщо, і на власний будинок вже накрав.
Луцький Показати IP 25 Липня 2012 16:27
Так вы и есть быдло безмолвное, и будете молчать потому что на украине хозяева МЫ
Васі і Цікавому Показати IP 25 Липня 2012 21:27
Княжий двір - Соборності, 30. А будівництво може зачепити територію 28-го будинку. В нормальних країнах влада допомагає населенню, коли виникає аварійна ситуація - незалежно від того, чи будинок ОСББ, чи ні. А мешканці цього будинку якраз таки вкладаються у нього. Хто там хоч раз був, той знає.
Лучанка Показати IP 25 Липня 2012 23:01
Його визнають аварійним лише тоді, коли він завалиться.Очніться люди, ми ж живемо в Україні,державі, яка не дбає за свій народ, в державі,в якій є такі виблюдки,як дописувач Луцький, якому людину обізвати бидлом, то раз плюнути.
Aleks Показати IP 26 Липня 2012 01:36
А де конкренті приклади, що Давидюк клав в карман?
Інна Показати IP 17 Серпня 2012 11:46
Хто дозволив так будувати, що в квартирі №2 по Соборності 30 замурували вікно в дитячій кімнаті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus