USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Через вулицю Тимошенко на політиків тиснули, - депутат

7 Вересня 2011 10:47
Депутат Луцької міської ради Олександр Пиза (на фото), який нещодавно озвучив пропозицію перейменувати вулицю Лазо на вулицю Юлії Тимошенко, був звільнений з посади помічника керівника з фінансових питань АПГ «Пан Курчак».

Про це непрямо у своєму інтерв’ю виданню ВІП розповів депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Нагадаємо, що 17 серпня під час розгляду питання про перейменування 27 вулиць Луцька депутат партії «Фронт змін» Олександр Пиза озвучив пропозицію перейменувати вулицю Лазо на вулицю опозиціонерки Юлій Тимошенко.

Рішення було заветоване міським головою Миколою Романюком, а вето так і не подолали.

Однак, пропозиція набула широкого розголосу і потрапила до інформаційних повідомлень десятків видань.

«На наших депутатів здійснювався серйозний тиск у період із 17 по 29 серпня. За ці одинадцять днів на бізнесменів посипалися перевірки, на працівників державних структур впливали адміністративно – аж до звільнення за політичну позицію», - зазначив Григоренко.

Прокоментував Григоренко і ситуацію на наступній сесії, коли депутатам не вдалося подолати вето міського голови, яке той наклав на рішення про перейменування. Тоді, нагадаємо, всього п’ятеро депутатів проголосувало за подолання вето.

«Багато депутатів не з’явилося, бо навіть їхній прихід був би розцінений владою як непокора. Відтак не забарилися б наслідки. Тому, аби не створювати проблем, вирішили голосувати так, як кожному дозволяє совість, особисті погляди, ситуація у бізнесі. Я натиснув кнопку «за»», - додав депутат.

«На мене не тиснули. Але на шістьох депутатів від фракції ВО «Батьківщина» намагалися вплинути. Крім того, можете поцікавитися, що сталося з кар’єрою ініціатора перейменування вулиці Лазо на вулицю Юлії Тимошенко», - зазначив Григоренко, уточнивши, що він має на увазі того депутата, який «озвучив пропозицію» перейменувати.

Григоренко сказав, що того ж дня кар’єра ініціатора питання «блискавично обірвалася».

Олександр Пиза займав посаду топ-менеджера в корпорації «Пан Курчак». Він був помічником керівника з фінансових питань цієї компанії з серпня 2010 по серпень 2011 року. Сам Олександр Пиза цю ситуацію коментувати відмовився. Він сказав, що «не схильний» пов’язувати ситуацію з вулицею Тимошенко із закінченням власної кар’єри на АПК «Пан Курчак».

«Я би не хотів цього пов’язувати. А інші хай щось собі самі вирішують», - зазначив Пиза.
Щодо того, чи знайшов депутат вже нове собі заняття, Пиза відповів афоризмом, який почув нещодавно від своїх друзів: «Вчора я шукав справедливість, а сьогодні шукаю роботу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Доброзичливець Показати IP 7 Вересня 2011 11:11
Сашко - ти кращий! Не знаю чи Мартиняк так слухає Романюка, чи ще там щось, але тримайся. Ти - завжди душа компанії. Роботу знайдеш. Раптом наші лайнократи остаточно дістануть - чекаємо через Ла-Манш, тут тобі завжди раді, а лизоблюдів в Україні - тьма, через оцих маразматиків усе й через ж... робиться. Тому розумні люди в Україні або змиряться і сопуть на кухні, або поїдуть світ за очі, аби не бачити оцього совкового болота.
Александр Показати IP 7 Вересня 2011 11:13
Помощник начальника по финансам - это очень серьезный топ-менеджер! Предложил бы Карбышева в ул.Курчака переименовать, глядишь, и начальником стал бы. По финансам, разумеется.
Александр Показати IP 7 Вересня 2011 11:23
Доброжелателю: очень правильно! Через Ла-Манш. Вплавь. Просить убежища. И работу начальника по финансам. И главное, что все стороны это устроит, чем не выход?
Александр Показати IP 7 Вересня 2011 12:49
А в "через Ла-Манше" уже есть улица Тимошенко? Тогда мы идем к вам!
Ха! Показати IP 7 Вересня 2011 12:57
Балотуватись в нардепи, а потім...
Алкоголік Показати IP 8 Вересня 2011 08:50
Шановні а назвати вулицю "тимошенко" -це є справедливість????????!!!!!!!!!!!! Не треба мені такої справедливості і вулиці!
Юлиана Капельман (в народе Юлька Золотая Ручка) Показати IP 8 Вересня 2011 20:07
Ребята а назвать сортири моим именем Вам слабо. Извините но очень надо, и здесь упомянуть о политических преследованиях.
OrestN Показати IP 17 Вересня 2011 21:57
вулиця Тимошенко - це маразм григоренків!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus