USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Чернецький проситиме грошей у депутатів

25 Березня 2013 12:54
Голова «бюджетної» комісії Луцької міськради запропонував попрохати у депутатів гроші для лучанина на операцію з відновлення зору.

Про це депутат Луцької міськради Олег Чернецький заявив під час засідання постійної депутатської комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 березня.

Лучанин звернувся до членів «бюджетної» комісії із проханням допомогти із виділенням коштів на встановлення імплантату, що допоможе йому із відновленням зору. За його словами, на операцію необхідно 275 тисяч гривень. Мовляв, із відповідною заявою він вже звертався до обласної ради та благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Так, він зазначив, що рішення про виділення коштів від благодійників отримає до кінця березня. «Він сказав, що допоможе, але не сказав, на скільки», - додав лучанин.

Вислухавши прохання, Олег Чернецький зазначив, що пропозицію прийняти позитивне рішення від «бюджетної» комісії подадуть до управління фінансів та бюджету Луцької міськради.

«Ми повинні віддавати собі звіт, що сума дуже велика і навряд чи таку суму виділять. Треба людині чесно сказати», - зазначив депутат міськради Сергій Григоренко.

Тож, члени комісії погодили звернутися до управління фінансів та бюджету про часткову фінансову компенсацію обсягом до 10 тисяч гривень і надати підрозділу обґрунтування щодо виділення коштів. Запропонували встановити й 10-денний термін розгляду пропозиції. «Щоб міський голова дав, чи є можливість і в якій сумі», - додав Сергій Григоренко.

Окрім того, голова «бюджетної» комісії зазначив, що потрібно «покласти на стіл» кожному депутату міськради звернення щодо виділення коштів, «хто скільки зможе».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Показати IP 25 Березня 2013 13:08
А де благодійний фонд Чернецького під керівництвом кандидата в члени виконкому Мішою Щуром??? чи фонд для реклами?
Корінний Лучанин Показати IP 25 Березня 2013 13:09
Хай здоровий буде! Але п. Чернецький ніби й не бідний, щось там має у бізнесі,чи вже згорнувся?
Луцьк Показати IP 25 Березня 2013 13:37
Який бідненький Чернецький. А в ньго синок бізнесмен от і хай дасть на операцію.Нічого собі одному стільки гроші, а скільки в області люей, які потребуть гроші на лікування? А він, що так напахався бідний, що таку суму виділити, я думаю і пенсія в нього не 1000 гри.Це не справедиливо.Якби він був одинокий, а синок багатенький
Лучанка Показати IP 25 Березня 2013 18:38
А де фонди Яручика, Чернецького, Лазорко ?
Самий корінний лучанин Показати IP 25 Березня 2013 18:50
Так хто для кого що просив? Лучанин це хто, Чернецький? Чи його родич? Чи то просто дядько з Луцька? Нифига не зрозуміло. "Пульс асвальту" поясніть нам будь ласочка.
Forever Autumn до Самий корінний лучанин Показати IP 25 Березня 2013 19:29
Доповідаю: асфальт, його пульс, непульс тощо не в курсі :(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus