USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, який потрапив у ДТП з поліцейськими, боїться, що справу «замнуть»

27 Жовтня 2017 16:07
Стали відомі подробиці ДТП за участю поліцейських під Луцьком. Про це розповів сам постраждалий, мешканець села Ржищів Горохівського району, інформує «Під прицілом».

З його слів, правоохоронці пропонували йому вирішити питання на місці та не повідомляти про аварію.

Як повідомлялося, 26 жовтня ввечері водій автомобіля LADA внаслідок раптового виїзду авто з синіми номерними знаками на смугу зустрічного руху змушений був різко звернути з дороги, щоб уникнути зіткнення. Внаслідок цього авто злетіло у кювет та перевернулося.

«На фото добре видно, що з автомобіля залишилася консервна бляшанка. Лише дивом ми з вагітною нареченою залишилися живі. У наступну неділю ми мали одружитися. Коли вибралися з тієї купи металобрухту – до нас підійшли поліцейські, які були винуватцями ДТП. Я навіть не знаю, хто з них був за кермом, ми були просто в шоковому стані», - каже постраждалий водій Григорій.



Зі слів чоловіка, працівники поліції, швидше за все, були у стані алкогольного сп’яніння.

«Поліцейський, який нібито був за кермом, сказав нам, що винен. Та одразу запропонував «вирішити питання» на місці, щоб нікого не викликати. Він запевняв, що дещо компенсує, а решту виплатить страхова компанія», - додав потерпілий.


Чоловік додав, те, що він з вагітною дружиною могли перетворитися на «груду м'яса», поліцейського навіть не цікавило.

«Я зберіг їм усім життя, ризикуючи нашими і ще ненародженої дитини», - емоційно додав Григорій. Та наголосив, що винуватці навіть не допомогли нам витягнути решту металобрухту з рову, а це все робили мої друзі.

«Ангел просто підставив Вам руки», - сказав ошелешений побаченим слідчий прокуратури.

«Моя дружина зараз лежить в неврології зі зламаною рукою, у мене підозра на перелом і попереду процедура МРТ. Хоча справа у прокуратурі, я розумію, що керівництво обласної поліції хоче «відмазати» своїх підлеглих і спустити все на гальма. Я прошу журналістів і усіх небайдужих допомогти покарати винуватців, бо невідомо, хто з волинян може завтра опинитися на моєму місці», - підсумував чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
просто так Показати IP 27 Жовтня 2017 17:21
Дядя, влетів би ти в ДТП з "багатеньким Буратіно", відкашляли б тобі грошеняток штук 5 - 6 зелених, і мовчав би ти, як рибонька об лід. А з ментів нічого не здереш, то давай, хоч галасу нароблю, можливо, щось-таки та зібю трішки. Скажеш, не так????
Вася Показати IP 28 Жовтня 2017 08:26
Просто так, ти просто мудак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus