USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому Зеленський несе особисту відповідальність за корупцію Юрченка. Думка

20 Вересня 2020 16:18
Президент Володимир Зеленський має нести особисту відповідальність за корупцію депутата Юрченка та зашквари всіх інших «слуг», оскільки агітує за «Слугу Народу» перед місцевими виборами, які відбудуться у жовтні.

Так вважає український журналіст Данило Мокрик, йдеться у його дописі у фейсбуці.

«Чому він буде нести особисту політичну відповідальність навіть за всіх місцевих депутатів-«слуг», яких оберуть на виборах в жовтні?

Відповідь – на цьому скріні, вказана стрілочкою. Тому що президент Зеленський сам її на себе бере.

Бо президент Зеленський не відмовляє собі у спокусі агітувати за «Слугу Народу» під час передвиборчих кампаній. Бо президент Зеленський неодноразово піарив саме «Слугу Народу» у своїх зверненнях до українців (зокрема, у зверненнях щодо коронавірусної пандемії).

Звісно, він потім буде бідкатися: «А що я, я що, нянька усім, я за все відповідаю?» Точно так само, як він це вже робив раніше.

Відповідь на таке бідкання: так. Коли президент агітує за якусь політичну силу, то він бере на себе за неї відповідальність.

Президент не має в принципі такого робити. Але якщо він це вже робить, то це – історія про груздь і кузов.

Правда, я вже дуже добре уявляю короткий діалог:

– Пане президенте, яким чином ви будете нести перед українцями відповідальність за те, що привели до влади корумповано-шкварених людей?

– Яку відповідальність? Ну придумайте мені, як я маю понести відповідальність!

Безпрограшна класика», – йдеться у дописі.

Як повідомлялося раніше, колишній нардеп від «Слуги народу» Олександр Юрченко упіймався на хабарі 13 тисяч доларів. За версією НАБУ, Юрченко вимагав хабар за внесення змін до законопроекту про відходи. Гроші Юрченку мав передати його помічник Іван Фещенко. Суд заарештував Фещенка з можливістю застави у розмірі понад 1 млн гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Як сказав Азаров Показати IP 20 Вересня 2020 19:59
Хто, маючи інформацію про злочин, нічого не робить, є співучасником! А для держслужбовців відповідальність дуже висока. І сроки високі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus