USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чорновола вбили кастетом після ДТП, а головного свідка отруїли на Волині, – ексзаступник генпрокурора України

15 Вересня 2021 13:23
Екскандидат у президенти України і лідер «Народного руху» В’ячеслав Чорновіл, як і його водій, став жертвою спланованого вбивства.

Про це колишній заступник генерального прокурора Микола Голомша заявив в ефірі «4 каналу», пише УНІАН.

«Ми розслідували справу про вбивство Чорновола. І встановили, що Чорновіл був убитий. Був убитий чотирма ударами кастета в потиличну область голови і таким самим кастетом добили водія», – зазначив ексзаступник прокурора.

Варто зазначити, що, згідно з офіційною версією, Чорновіл і його водій Євген Павлов загинули в результаті ДТП на трасі Бориспіль – Золотоноша 25 березня 1999 року. Але за словами Голомші, багато доказів були підроблені.

«Було встановлено відключення подушок безпеки. І підробку огляду місця події. Було встановлено вбивство на Волині головного свідка. Коли ми відкопали труп, там були важкі метали в кістках. І ми розкрутили експерта, який сказав, що він не розтинав труп Чорновола», – говорить ексчиновник.
Голомша стверджує, що під час розслідування вдалося вийти на команду експрезидента Віктора Януковича – тоді у нього забрали справу і передали іншому заступнику прокурора.

Як відомо, Чорновіл двічі балотувався в президенти України – в 1991 він програв Леоніду Кравчуку, а в 1999 зняв свою кандидатуру.

У 2014 році справу про загибель В’ячеслава Чорновола закрили – суддя визнав зіткнення Toyota, в якій їхали політик і його водій, з КамАЗом нещасним випадком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Всезнайко Показати IP 15 Вересня 2021 14:10
І чому нікого не посадили? На Януковича тепер всіх собак можна вішати. Навіщо йому смерть Чорновола? Може від Кучми ноги ростуть?
Лучанин до Всезнайко Показати IP 15 Вересня 2021 14:18
Якщо буде вішати на когось іншого, то і сам може в таке ДТП потрапить
Народна прокуратура до Всезнайко Показати IP 15 Вересня 2021 19:51
Ось-ось. Всіх, хто фальсифікував справу.І Голомшу за приховування тяжкого злочину. Бо що він, що такий же непотріб Піскун як керували Генпрокуратурою, то чомусь писки не відкривали, а на ток-шоу тепер корчать з себе великих борців за справедливість.
Сумно Показати IP 15 Вересня 2021 14:14
А горе-кедебешник Марчук, який займався сиском наших патріотів, стверджував, що у нього є аудіо чи відеокасета з деталями вбивства Чорновола, а потім цей генерал по-дитячому виправдовувався: десь я цю касету загубив. Ось кому Україна дуже помилково довірила спецслужбу в перші роки незалежності...
Засмученому до Сумно Показати IP 15 Вересня 2021 21:28
По-перше, спецслужбу Марчуку довірили провідні на той час націонал-демократи: Чорновіл, Горинь, Лукяненко та інші. По-друге, Марчук міг "проговоритись" про плівки, щоб спровокувати ймовірних злочинців на певні дії. По-третє, ані Марчуку, ані Кучмі в рік президентських виборів не була потрібна смерть провідного рухівця, бо підозра в першу чергу падала б на них. По-четверте, на день загибелі Чорновіл не був кандидатом у президенти, як і усі інші. По-п'яте, на рік президентських виборів (1999) партія НРУ розвалилась на дві частини. Античорноволівську частину очолив Костенко, а прочорноволівську - Удовенко. Обидва претендували і згодом стали кандидатами у президенти.
Експрокуроркиня Показати IP 15 Вересня 2021 14:19
Це секретна зброя сіонісиів.
123 Показати IP 15 Вересня 2021 14:29
Щось тут не те. Вижив прессекретар Чорновола, який був в тій машині під час аварії. Як тоді казали, він вижив, бо спав лежачі на задньому сидінні. Чому його не добили? Навіть, якщо він був в змові з убивцями, його мали б прибрати, як свідка, якого будь-коли можуть допитати. Чому син Чорновола відмовився від ексгумації тіла батька, вже навіть за часів Порошенка? Секретар помер десь зовсім недавно
скептик до 123 Показати IP 15 Вересня 2021 14:58
поки живий рижий тарган, цю справу не розкриють
Клава Показати IP 15 Вересня 2021 15:25
та й за Гонгадзе рудого таргана варто було б допитати..
Анонім до Клава Показати IP 15 Вересня 2021 16:00
Клава, ти відстала, почитай інтерв"ю Луценка хто , як і для чого хотів підставити Кучму
скептик до Анонім Показати IP 15 Вересня 2021 16:23
НУ ДАААА !!!! І НА ПЛІВКАХ НЕ ЙОГО ГОЛОС ... бувшому генпвокувову треба закусювати частіше
Честный человек Показати IP 15 Вересня 2021 18:54
Такие дтп случаются каждый день, а если учесть с какой скоростью они ехали, то ничего удивительного в этом нет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus