USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чотириногий «прикордонник» не впустив турків до Польщі

9 Грудня 2009 13:39
Службовий пес на кличку Буржуй допоміг співробітникам Луцького прикордонного загону затримати  двох громадяни Туреччини, які намагалися незаконно перетнути державний кодону до Польщі через річку Західний Буг.
 

Як повідомили у прес-службі начальника Луцького прикордонного загону, цієї ночі  один із прикордонних патрулів відділу «Грабове» виявив на контрольно-слідовій смузі дві доріжки слідів. Службовий пес на кличку Буржуй «узяв слід» у бік кордону, і прикордонники почали переслідувати порушників.
Одночасно про непроханих гостей поінформували сусідні підрозділи та польських колег. Іноземці, намагаючись утекти від правоохоронців, і кинулися врізнобіч. Одного з них наздогнали практично відразу. Іншого через 20 хвилин допоміг знайти Буржуй.
 

Затриманих доставили до прикордонного підрозділу. Вони мали із собоюдокументи громадян Туреччини, карту автомобільних доріг Волинської області та пляшку бренді. Як з’ясувалося, іноземці крім рідної мови трохи спілкуються англійською та польською. Наприкінці жовтня турки легально приїхали з сусідньої Білорусі в Україну з подальшою метою незаконно потрапити до Польщі. Під час проживання у Львові чоловіки готувалися до нелегальної мандрівки – вивчали карти та визначали маршрут. З їхніх слів, кордон вони планували перепливти через річку, а спиртне взяли з собою, щоб зігрітися після нічного зимового запливу.
Сьогодні Любомльський міжрайонний суд визначив затриманим міру покарання – 15 днів арешту, яке вони відбуватимуть в пункті тимчасового тримання Луцького прикордонного загону.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 9 Грудня 2009 13:54
Покарання – 15 днів арешту і все? А далі що? Знову через кордон рвонуть? Тільки уже в другому місці? А де депортація? Причому не в Туреччину, а назад у Білорусію - звідки приїхали. І нехай Бацька там ними займається.
seal Показати IP 9 Грудня 2009 13:55
А собачка, безумовно, молодець. Хоч хтось у нас чесно відпоацьовує свої харчі!
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:50
До seal: та мабуть так і зроблять. надішлють документи до Білорусі, мовляв забирайте, а якщо ті відмовляться, то прямісінька дорога нелегалам на батьківщину. а у наших прикордонників є 15 діб, щоб з'ясувати за чий рахунок і куди саме депортуватимуть турків
Sid Vicious Показати IP 9 Грудня 2009 15:45
Я перепрошую, а де фото собачки?
seal Показати IP 9 Грудня 2009 16:54
to Sid Vicious. А уважныше подивыться на саме перше фото. Те, що у верхньому кутку.
OrestN Показати IP 10 Грудня 2009 21:27
цікаво, що буде діятись на кордоні після 01.01.10 коли з Європи хлинуть назад 150 000 нелегалів назад в Україню?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus