USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи справді замерзають пацієнти обласного хоспісу

28 Листопада 2017 12:12
Тепло в обласному хоспісі було відсутнє лише протягом одного дня через виконання ремонтних робіт, - коментує повідомлення депутата облради про те, що немічні пацієнти начебто замерзають, виконувач обов’язків головного лікаря закладу.

Під час пленарного засідання сесії Волинської облради 23 листопада депутат Михайло Бегаль у своєму запиті до голови ОДА та голови облради повідомив, що, перебуваючи з візитом разом із комісією у медичному закладі, побачив, що у приміщенні було холодно, у межах 14 градусів, тому що протягом кількох днів не працювала котельня.

З його слів, йому було боляче дивитися на пацієнтів, які страждали від низької температури в приміщенні. Депутат просив посадовців звернути увагу на проблему.

Як пояснила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини виконувач обов’язків головного лікаря Волинської обласної лікарні «Хоспіс» у Ковелі Наталія Віслогузова, насправді на час візиту депутата у заклад протягом одного дня відбувалися ремонтні роботи, ставили засувки та ліквідовували наслідки прориву теплотраси. Через це виникли проблеми з температурою у приміщеннях. Втім, за один день лікарня не могла охолонути настільки, щоб там справді замерзали немічні люди, як стверджував у запиті Михайло Бегаль. Вже до вечора подали тепло. Отже, ситуація, про яку повідомляв депутат, була лише протягом одного дня. Надалі теплопостачання відновили, і зараз у приміщеннях не мерзнуть пацієнти.

Наталія Віслогузова зауважила, що депутат був у закладі 14-го листопада, а запит озвучував 23-го, навіть не зателефонувавши протягом цього часу у медичний заклад, щоб з’ясувати ситуацію з теплопостачанням. Також вона відзначила, що під час візиту депутат ходив палатами разом з головною медсестрою, і жодних скарг від пацієнтів на холод не було.

Виконувач обов’язків головного лікаря розповіла, що теплотраса у закладі справді стара та потребує заміни, тому можуть виникати проблемні питання. У фірмі «Волинь-екотепло», яка встановлювала котельню, повідомили, що проводитимуть нову теплотрасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus