USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи варто переносити День міста: у Луцьку – онлайн-опитування

31 Травня 2018 15:15
Питання про доцільність перенесення Дня міста Луцька з часу посту на дату найближчу до дня покровителя обласного центру Святого Миколая – 22 травня – виноситься на громадські слухання. Лучан просять долучитися до онлайн-опитування щодо перенесення Дня міста.

Про це інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Так, у Луцьку продовжується обговорення пропозиції перенесення святкування Дня міста. Декілька варіантів відзначення Дня міста розглянули члени двох постійних депутатських комісій міської ради.

Нагадаємо, що представники УПЦ КП пропонують перенести «день народження» міста на 22 травня, адже саме цього дня віряни вшановують Святого Миколая, покровителя Луцька. Втім, існує ще один варіант – перенести відзначення на вересень, аби студенти, які повертаються на навчання до нашого міста, долучилися до святкування.

Відтак, питання про доцільність перенесення Дня міста Луцька з 24 серпня виноситься на громадські слухання.

На головній сторінці офіційного сайту Луцької міської ради розміщено опитування громадян щодо потреби перенесення дати святкування Дня міста Луцька.

Лучан просять долучитися до опитування та висловити свою думку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Травня 2018 16:51
день незалежності теж перенесемо з посту7
Артур Показати IP 31 Травня 2018 18:31
Будь-яук адекватне місто святкує День міста у день надання населеному пункту міських прав. Якщо ти за адекватну дату святкування, голосуй! https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1118

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus