USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи є в Дурнєва майбутнє після Луцька? - КВН. ФОТО

4 Березня 2012 21:00
Путівки до фіналу після чергової відбіркової гри у рамках Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» здобули улюбленці луцької публіки – рівненська «Аварія», тернопільський «КабМін» та львівський «Пазітів».

Перший півфінал євросезону ліги КВН «Волинь» відбувся 3 березня у стінах міського Палацу учнівської молоді.

За місце у фіналі змагалися команда з Києва «Ех, Тамара», лучанки «Емансіпе», «Острів Свободи» з Хмельницького, львівський «Пазітів», «КабМін» з Тернополя та рівненська «Аварія». Гумористи взяли участь у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, відеоконкурс та музичний епізод.




Окрім переповненого залу, від жартів були у захваті й члени журі, які вирішували долю гри. До складу суддівської колегії увійшли головний редактор газети «Сім’я і Дім» Андрій Собуцький, заступник головного редактора газети «Відомості UA» Михайло Гарщаль, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук, представник Луцької ліги КВН Андрій Лев, переможець шоу «Пекельна кухня» Юрій Кондратюк та директор ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц.



Контролювали гру редактори ліги Олександр Мельник та Руслан Місюк.



А керував дійством незмінний ведучий волинської ліги КВН Андрій Зубенко.



Перемогу у грі із серйозним відривом здобула команда «Аварія» із Рівного. Хлопці не вперше сподобалися волинській публіці, минулоріч вони виграли КВНівський «Кубок Любарта».




Під час розминки гумористи заявили: член журі, переможець шоу «Пекельна кухня» Юрій Кондратюк не має проблем із дівчатами, бо він «добре жарить».




Друге місце поділили команди «КабМін» з Тернополя та «Пазітів» зі Львова.



На грі були присутні ведучі скандально відомого телевізійного проекту «Дурнєв +1» - Олексій Дурнєв та Дарина Ши. Відтак, київська команда «Ех, Тамара» запитала: «Колись у Луцьку жив Шопен, зараз на честь нього назвали вулицю. Цікаво, чи буде в майбутньому в Луцьку вулиця Дурнєва?»

Не розгубились львівські гумористи «Пазітів». «Цікаво, чи у Дурнєва взагалі буде майбутнє після Луцька?» - поцікавилися у відповідь вони.




Тернопільчани з «КабМіну» розповіли про новий тест на вагітність від «Адідас». «Тепер - три «полоски», - жартували гумористи.


А під час відеоконкурсу позитивні львівські хлопці рекламували унікальний напій – «Непиво».



У «музичному епізоді» команда з Тернополя переспівувала відомі українські хіти. Так, за мотивами пісні гурту «Океан Ельзи» «Дівчина із іншого життя» гумористи співали серенади. «Не така, як інші, вона. В неї Інтернету нема. Дівчина з забитого села», - жартували тернопільчани.



Трохи не дотягнули до місця у фіналі хлопці із команди «Острів свободи».



Гумористи стверджували, що Луцьк – найкраще місто. Як виявилося, Гарвард – не найдорожчий виш світу. Адже сесія луцькому політесі коштує, як чотири роки навчання у Гарварді, - жартували вони.




Капітан команди Олексій Сорокін жартома зізнавався у коханні члену журі Андрію Тимчуку. КВНщик дарував музиканту квіти та запрошував на концерт гурту ФлайzZzа.



А під час розминки КВНщики жартома «познущалися» із «острівного» капітана. То їм не подобалась російська мова Сорокіна, то червоні штани.




Не отримали путівку до фіналу, проте добряче насмішили зал під час відеоконкурсу дівчата з луцької команди «Емансіпе».




Вони, зокрема, по-жіночому стверджували, що 8 березня – офіційний день рабства.





Останнє місце за результатами гри посіла столична команда «Ех, Тамара».






Як повідомили організатори, другий півфінал ліги КВН «Волинь» відбудеться 7 квітня. За його результатами стануть відомі усі фіналісти ліги.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
моль Показати IP 4 Березня 2012 21:19
Дві нормальні команди поперли взяли. Шкода, що в нас не розуміють "Ех, Тамару". Молодці вони, з родзинкою, ні з ким не сплутаєш)
Віват Показати IP 4 Березня 2012 22:08
згоден, в ЕхТамарі є щось своє і неординарне, але розминки вони не вміють грати це факт
Бояринъ Показати IP 5 Березня 2012 09:10
Дворовые команды...
rs Показати IP 5 Березня 2012 11:13
«Цікаво, чи у Дурнєва взагалі буде майбутнє після Луцька?» - поцікавилися у відповідь вони. Луцкий стёб бессмысленный и беспощадный
косуля Показати IP 5 Березня 2012 21:37
та "ЭхТамара" ваще мощь,шкода,що не пішли у Отклік
не ходив на КВН Показати IP 6 Березня 2012 09:20
По викладених фото розумієш що смішно було тільки тим хто на сцені.
ходив на КВН Показати IP 6 Березня 2012 09:45
от треба було прийти і переконатись у зворотньому. КВН був смішний, особливо розминка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus