USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Фонд, який зробив більше, ніж деякі інші за сто років», - Кварцяний

31 Липня 2013 13:11
Депутат Луцької міської ради Любов Серба запропонувала зняти з розгляду сесії питання про піврічний звіт фонду «Благодійний фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

З її слів, діяльність благодійних фондів – це позитивний момент в житті кожного міста та області. Однак не варто заслуховувати звіти про їхню роботу на засіданні сесії.

Луцький міський голова Микола Романюк пояснив, що пропозицію заслухати звіт вносив він особисто. «Благодійні фонди вперше звітують на сесіях. Однак Ігор Палиця – народний депутат. Він повинен звітувати перед громадою», – зауважив мер.

Миколу Романюка підтримав депутат Віталій Кварцяний. Він сказав, що «не потрібно класти ложку дьогтю в банку з медом».

«Коли людина робить добро, то не треба в цьому шукати щось погане. «Благодійний фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за короткий період часу зробив стільки, скільки не зробив жодний інший благодійний фонд за сотню років. Ігор Палиця працює на перспективу Луцька і області загалом», - зауважив Віталій Кварцяний.

Обранці громади більшістю голосів висловили бажання заслухати звіт фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Zavtramen Показати IP 31 Липня 2013 18:05
Кварцяный - учись играть в футбол )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus