USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Із Волині до медиків і військових попрямував черговий гуманітарний вантаж

11 Липня 2023 13:46
Черговий гуманітарний вантаж із Волині днями попрямував до медиків та військових. Його сформовано спільними зусиллями Волиньради та благодійної організації «Фонд національного розвитку».

Лікарні «Охматдит» відправили великогабаритний пасажирський автобус IVECO на більш як 50 місць, повідомляє Волинська обласна рада. Понад чотири тонни гуманітарної допомоги надійде в медичні заклади Дніпра, де лікують військовослужбовців. Для потреб армійців також призначаються автомобільні покришки, продукти харчування, сухпайки, засоби для надання медичної допомоги.

Як розповів керівник благодійного фонду Олександр Кулаков, автобус вдалося придбати в Італії за сприяння закордонних партнерів.

«Це вже другий автобус, який передали іноземці для «Охматдиту». Ми домовилися, що подібний автотранспорт надходитиме і надалі, його використовуватимуть під час ротацій військових», – зазначив волонтер.

«Продовжуємо реагувати на запити військових і медичних закладів. В «Охматдиті» надають кваліфіковану допомогу нашим дітям, проте у них не було транспорту, аби довозити пацієнтів. Матраци, постіль та інші речі згодяться в кожному медичному закладі, де лікуються наші воїни. Продовжуємо роботу і будемо допомагати усім, чим можемо», – додав голова облради Григорій Недопад, заразом висловивши вдячність закордонним друзям, які відгукуються на прохання, знаходять та передають необхідне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus