USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чиновником Волинської ОДА займеться спецкомісія

25 Липня 2011 15:23
Роботу начальника обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Миколи Зайченка (на фото) перевірить спеціальна комісія.

Розпорядження про проведення відповідного службового розслідування підписав 25 липня перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Розпорядження опубліковане на офіційному сайті Волинської ОДА.

У розпорядженні, зокрема, йдеться про те, що службове розслідування має бути проведене впродовж 26-28 липня.

«Провести з 26 по 28 липня 2011 року службове розслідування щодо роботи начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Зайченка М.О.», – йдеться в документі.

Для проведення перевірки утворено спеціальну комісію з семи працівників ОДА. Головою комісії призначений заступник голови ОДА Едуард Стоєв.

«Голові комісії до 3 серпня 2011 року подати голові обласної державної адміністрації акт за результатами службового розслідування», – йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, чиновники з управління у справах сім’ї, молоді та спорту ВОДА відмовили громадській організації «Асоціація Молодих Реформаторів» у проведенні громадської експертизи діяльності управління.

АМоРе цікавилась насамперед проведенням конкурсів та фінансуванням програм і проектів громадських організацій для дітей, молоді, сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Знаючий Показати IP 25 Липня 2011 16:53
Хоч нарешті вперше побачив фото цього непублічного керівника, а то завжди скрізь один Дмитришин світився
OlegJM Показати IP 25 Липня 2011 17:05
Поясніть будь-ласка, яке має відношення, цей "центнерний" дядько до спорту і молоді?
Ваня Показати IP 26 Липня 2011 12:18
О це структура,яка нікому не потрібна, а тільки бюджетні гроші гребе і сидять там тупі чиовники, які ні фіга не роблять, а добра гроші відмивають, через ці конкурси,Взагалі роблять самі на себе і на свої кармани. А таких структу ще багато, а люди одержують мізерні пенсії за важку працю і 40-річний стаж.Не можна вже на це все дивитися. А нарід терпить і доки це буде тривати,доки ми будемо народ тупими баранами.В усіх чиовників зарплати мільйонні,бізнес, пенсії захмарні, а ми на них працюємо, стоїмо на колінах це нам ганьба,що кучка тупих баранів керує мільйонами народу і мовчать, терплять всі
жора Показати IP 28 Липня 2011 10:22
ВАНЯ, ТИ овен!!!! ти сам розумієш про що ти пишеш???
Хірург Показати IP 1 Серпня 2011 08:08
Зайченко це той чиновник який дійсно переживає за долю нашої молоді та спорту, і робить все можливе для їх розвитку, а ці проблеми мені здається виникають за діяльності його заступника Дмитришина...
ТАРАС Показати IP 11 Серпня 2011 08:45
Поряднішої та професійнішої людини не знайдеш в усій облдержадміністрації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus