USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чиновницю звинуватили в розголошенні персональних даних лучан

1 Грудня 2017 12:23
Звинувачення чиновниці в бік департаменту соціальної політики Луцькради – не що інше, як намагання попереднього керівництва управління дестабілізувати роботу теперішнього колективу департаменту.

Нагадаємо, під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради, яке відбулося 29 листопада, депутат Павло Данильчук зачитав заяву керівника відділу державних соціальних інспекторів Галини Новоселецької про те, що в департаменті постійно порушують права людини і зникають документи. Окрім того, Новоселецька стверджувала, що нових працівників призначають без будь-яких конкурсів і через знайомих.

У відповідь виконувачка повноважень керівника департаменту соціальної політики Тетяна Корецька зазначила: «Подання скарги Галиною Новоселецькою спричинене тим, що директор департаменту Вікторія Майборода 19 червня подала міському голові службову записку про виявлення фактів перебування в кабінеті колишнього директора департаменту ящиків із документам, які не були вчасно опрацьовані відділом державних соціальних інспекторів протягом 2016 року та першого півріччя 2017 року… Виявлений факт є черговим підтвердженням бездіяльності попереднього керівництва департаменту та колишнього заступника міського голови Сергія Григоренка, який керував цим напрямком роботи».

Через це було розпочато службове розслідування, яке підтвердило факти неналежної роботи керівника відділу Галини Новоселецької з «перевірки достовірності та повноти інформації про доходи громадян для призначення держаних допомог і житлових субсидій».

Її зобов’язали до 1 грудня цього року перевірити справи одержувачів державних соціальних допомог і скласти відповідні акти щодо правильності їх призначення.

Щодо зниклих документів зазначено, що в інших відділеннях департаменту подібна ситуація ніколи не складалася, а зникнення документів у підпорядкованому Новоселецькій відділення вона пізніше сама спростувала.

Також департамент соціальної політики Луцької міської ради, своєю чергою, звинуватив Галину Новоселецьку в тому, що вона, маючи відповідний доступ, розголошувала персональні дані лучан.

Її заяву керівництво департаменту оцінює як намагання уникнути відповідальності у зв’язку з відкритим службовим розслідуванням.

«Департамент соціальної політики працює в інтересах громади міста Луцька і брудною політикою не займається», – підкреслено в офіційному коментарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіт Показати IP 1 Грудня 2017 12:53
Так то не новина, що працівники департаменту роголошують дані про доходи людей, а потім їх родичі і знайомі хваляться, що їм все відомо, хто і скільки отримує, в шию гнати таких спеців!
Ольга Показати IP 1 Грудня 2017 13:22
Я хочу сказати, що диму без вогню не буває. Правильно зробила ця жінка, що сказала. Вас панянки треба гнати с...ю мітлою і відкрити кримінальну справу.
до Кота Показати IP 1 Грудня 2017 14:02
Цілком згідна, хто дав їй право, тим більше вона посадова особа
до Ольги Показати IP 1 Грудня 2017 15:16
Хай ця панянка про себе святу розкаже. Як вона знущається із працівників та громадян міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus