USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Обмовляючи департамент соціальної політики, чиновниця хоче уникнути відповідальності

29 Листопада 2017 16:48
Заява керівника відділу державних соціальних інспекторів департаменту соціальної політики Галини Новоселецької про залякування та обмовляння працівників департаменту – не що інше, як спосіб керівника уникнути відповідальності за відкрите провадженням щодо незаконності власних дій.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Із такою заявою виступила виконувач повноважень керівника департаменту соціальної політики Тетяна Корецька у відповідь на звернення Галини Новоселецької, яке попередньо озвучив депутат ради Павло Данильчук та опублікувало видання «ВолиньPost».

Так, Тетяна Корецька зазначила, що проти Галини Новоселецької розпочали службове розслідування стосовно документів, які зникли в департаменті. Опісля скликали спеціальну комісію, аби встановити місцезнаходження зниклих документів. Спецкомісія виявила, зокрема, факти зникнення документів у окремих відділеннях департаменту.

На обвинувачення про неправомірне звільнення працівників і їх залякування Тетяна Корецька зазначила, що кадрові рішення, які приймали останнім часом, були обумовлені власними бажаннями самих працівників, а всі нові призначення на посади обґрунтовані та прозорі.

«Галина Новоселецька порушує трудову дисципліну та розголошує персональні дані. Ми розцінюємо її заяву як спосіб уникнути відповідальності. Її заява принижує честь і гідність одного зі спеціальних підрозділів Луцької міської ради… Ми можемо звернутися до судових інстанцій, аби захистити свою честь і гідність», – акцентувала Тетяна Корецька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
працівн Показати IP 29 Листопада 2017 20:44
а я чула що і на начальницю Майбороду кримінал відкрили що там робиться
123 Показати IP 2 Грудня 2017 20:24
Це їм бумеранг за те, як вони постійно намах..ують простих людей і пенсіонерів з субсидіями і виплатами. Там Корецьку зі злючими очима треба добре перевірити. Вона їх курує і покриває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus