USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на €750 мільйонів

16 Травня 2024 19:30
Міністр закордонних справ Данії Ларс Льокке Расмуссен оголосив у четвер про новий пакет військової допомоги Україні на 750 млн євро.

Про це повідомляється на сторінці МЗС Данії у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Радий оголосити про новий пакет військової підтримки України на суму 750 млн євро, спрямований на зміцнення її протиповітряної оборони та артилерії. Данія також вивчає можливості для інвестицій в українську оборонну промисловість України», – заявив Расмуссен.

Він зазначив, що Данія твердо підтримує Україну та її народ.

Читати ще: Данія виділить 33,5 млн євро на гуманітарну допомогу Україні

Як повідомляли, напередодні керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен обговорили військову допомогу Україні та Глобальний саміт миру.

8 травня Президент Володимир Зеленський обговорив із Фредеріксен рішення, які допомогли б пришвидшити передачу Україні літаків F-16.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus