USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Давайте поцілуємо Путіна в усі місця»: Арахамія і Рабінович влаштували перепалку в прямому ефірі

21 Жовтня 2021 12:11
Народний депутат ОПЗЖ Вадим Рабінович і глава парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія влаштували перепалку в прямому ефірі на одному з українських телеканалів.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє телеканал «Україна 24».

Спочатку Рабінович почав критикувати владу за ухвалені закони й численні скандали, в тому числі зі «слугою» Галиною Третьяковою. Потім нардеп назваав евтаназію – головним досягенням уряду.

«Я хочу нагадати, коли був COVID-19, і виділили на нього гроші, то уряд без погодження з парламентом вклав кошти в будівництво доріг», – обурювався нардеп.

«У вашому крилі партії лідер – кум Путіна, який сидить у в’язниці...» – сказав Давид Арахамія.

Рабінович перебив: «Так він 175 доларів привіз... Якби у вас совість була, ви б поцілували його в одне місце. І зараз би всі отримували по 2 гривні (газ для населення – Ред.). А вам треба просто упакувати людину...»

«Що говорить цей політичний союз? Давайте підемо до Путіна, поцілуємо його в усі місця, візьмемо газ по 100 доларів, і всі заживемо добре», – провадив далі Арахамія.

Рабінович, перебиваючи опонента, сказав: «Вам сказали – візьміть газ, нічого продавати не треба. А ви ж не стані цього зробити...»

«Вадиме Зіновійовичу, ви відстали на 7 років. 12 тисяч людей поклали свої життя на кордоні за те, щоб так не було», – продовжував говорити Арахамія.

«Ви провокуєте це все, прикриваючись війною. Воюєте і провокуєте все. І розповідаєте, що люди живуть погано, тому що ви крадете!» – вигукнів Рабінович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 21 Жовтня 2021 12:19
А у рахамии все хорошо.че вы к нему пристали?
Луч Показати IP 21 Жовтня 2021 15:36
Посадити Рабіновича, а ключ від камери викинути !
Образили Машу..... Показати IP 21 Жовтня 2021 15:47
Кум путіна..... І що? Рабинович же не кричить з трибуни, що половина фракції слуг - наркомани і гопники...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus