USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДБР повідомило про підозру екснардепу Пашинському

4 Жовтня 2019 16:02
Державне бюро розслідувань повідомило про підозру колишньому народному депутату, який стріляв в людину, Сергію Пашинському.

Як повідомляє прес-служба ДБР, зараз вирішується питання про обрання ексдепутату запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У ДБР нагадали, що 31 грудня 2016 року у території Київської області стався словесний конфлікт між народним депутатом і громадянином. Під час нього народний депутат дістав пістолет марки Glock 19 і вистрілив чоловікові в ліву ногу. Як наслідок, громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги.

Політик тоді заявляв, що потерпілий на нього напав.

У свою чергу потерпілий В’ячеслав Хімікус заявив що нардеп першим дістав зброю.

Пашинського інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus