USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де лучани зможуть отримати електронні квитки

22 Жовтня 2019 08:45
Уже із сьогоднішнього дня лучани пільгових категорій можуть безкоштовно отримати електронні квитки в картковому центрі компанії ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ», що за адресою: вулиця Лесі Українки, 16.

Про це йшлося 22 жовтня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, уже відсьогодні пільговики можуть отримати електронні квитки для проїзду в громадському транспорті в приміщенні ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ», що на вулиці Лесі Українки, 16.

Відзавтра, 23 жовтня, квитки також можна буде одержати в ЦНАПі, далі електронні квитки будуть доступні і в приміщенні департаменту соціальної політики.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що, попри нарікання та побоювання лучан, електронних квитків вистачить усім.

Як раніше інформували в міськраді, аби отримати пільговий електронний квиток, із собою потрібно мати паспорт, індивідуальний податковий номер і документ, що засвідчує право на пільговий проїзд у міському транспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин Показати IP 22 Жовтня 2019 09:10
Напишіть яким чином система розуміє, що пасажир здійснив оплату і хто це буде контролювати. Можна ж зайти в маршрутку, електронний квиток нікуди не прикладати і спокійно собі їхати...
луцький до Лучанин Показати IP 22 Жовтня 2019 13:47
Заходите через передні двері і водій контролює, бо пристрій буде сигналізувати, що оплата проведена. Так скрізь у Європі діє така система впроваджена!
Луцьк Показати IP 22 Жовтня 2019 09:12
Пропоную ЕК для учнів розповсюдити центрілізовано в школах.
Хтрсь Показати IP 22 Жовтня 2019 09:18
А звичайні не персоніфіковані коли можна буде придбати?
Хм Показати IP 22 Жовтня 2019 09:30
А коли людям почнете продавати? Чи по вашому в нас все місто пільговики??? Ви що хочете зробити що люди сутками будуть за ними стояти? Коли продаж почнете?????
Хто спішить той люде Показати IP 22 Жовтня 2019 10:41
Їх ще немає до чого прикладати, невідомо коли ті валідатори у транспорті змонтують, так що не спішіть купляти бо можете гроші просто на вітер викинути.
Володя Показати IP 22 Жовтня 2019 10:50
Ніде не можу знайти інформації і слів про те чи буде оплата через NFC. Отже виходить, що всім насильно потрібно купувати ці картки по 35грн без можливості оплати банківською карткою або смартфоном?
Інфо до Володя Показати IP 22 Жовтня 2019 11:11
Це якраз і є картки з вбудованим NFC чіпом. А смартфоном можна буде оплатити через зчитування валідатором QR коду з екрану смартфона або паперового чека. Читайте на оф. сайті https://citycard.net/
луцький до Інфо Показати IP 22 Жовтня 2019 13:52
Не вводьте в оману людей! Степанов сказав, що робота з банківськими картками і через NFC смартфону почне діяти через 1-2 місяця, а тим часом ви повинні купити картку за 35 грн, поповнити її і їздити! Людей на ровному місці дурять, а ви не розумієте! Впровадження системи треба відтерміновувати допоки не запрацює все у повному обсязі! Більшість дітей-школярів вміють смартфонами користуватись, не кажучи про студентів, а додатки не запускають бо хочуть здерти грошенят і впарюють кртки!!!
скептик Показати IP 22 Жовтня 2019 11:56
і що, 200 тис. людей встигнуть до 11 листопада отимати ті картки ?
Так до скептик Показати IP 22 Жовтня 2019 14:54
отож! Задрали з своїми пільговиками. А що не пільговикам робити, які працюють і не мають часу та можливості в чергах стояти за тими квитками, а 11 листопада так само всім треба буде на роботу їхати. Що робити студентам, які вчаться в інших містах чи навіть країнах, а приїзджають до Луцька до батьків на вихідні чи на канікули, що робити гостям міста, приїзджим в справах, туристам? Всім бігти в ЦНАП і в центр картковий на вул Лесі Українки просто з вокзалу? Ви довбонулись з тими квитками з такою організацєю , як на даному етапі!Це пряме порушення прав - на території своєї країни всі мають право оплатити офіційно надану послугу готівкою - національною валютою! І ще - при зарплаті багатьох навіть шість гривень гроші, вони ретельно рахуються на проїзд кожен місяць, на кожну поїздку, тепер платити більше за ваші картки, на яких можливо гроші будуть пропадати.
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2019 09:45
Луцьку потрібно 50 нових тролейбусів !
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 23 Жовтня 2019 09:50
Як завше,задумали,а релізація зась.Поспішати потрібно,бо 1,2,5,10 грн.будуть металеві і потрібно буде кожному кондуктору відро купувати.
Роман Показати IP 23 Жовтня 2019 17:09
Це все звичайно чудово. Тільки є один момент. З того що я зрозумів, пільговий квиток видаватимуть тільки пільговикам, які зареєстровані, а не проживають у Луцьку. В мене є атошні пільги, живу і працюю в Луцьку, але не зареєстрований. То що, виходить квиток я не отримаю, хоча по посвідченні зараз їзджу без проблем. І чи не є це прямим порушенням прав, оскільки в законі прописано, що пільга на проїзд діє на всій території України.
думи мої Показати IP 24 Жовтня 2019 20:13
хотілось як краще, а виходить як завжди. У цій недорозвинутій країні спочатку роблять, а потім думають - а що то зробили!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus