USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де у Луцьку будуть нові платні парковки

24 Березня 2017 09:15
Цього року в центральній частині міста планують облаштувати місця для паркування.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 22 березня.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев на запитання про організацію паркування в центрі міста відповів, що якраз там місць для паркування дуже мало. З його слів, для переважної більшості центральних вулиць уже розроблені схеми організації дорожнього руху, на яких визначені парковки.

Частину їх передадуть для приватних підприємців, щоб ті організовували паркування і платили в бюджет міста паркувальний збір, а частину парковок передадуть на обслуговуання КП «АвтоПаркСервіс».

Зі слів посадовця, найближчим часом будуть облаштовані парковки на вулицях Кривий Вал, Глушець, Сенаторки Левчанівської, Винниченка та проспекті Волі. Для того, щоб зменшити потік автомобілів у центрі, є плани в рамках реконструкції центрального парку організувати парковку вздовж вулиці Глушець за зупинкою громадського транспорту.

Крім того, він повідомив, що парковки на вулицях Сенаторки Левчанівської та Кривий Вал будуть доволі вартісні.

«Ми плануємо там передбачити серйозну плату, щоб спонукати водіїв там не паркувати автівки», - пояснив Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
калькулятор Показати IP 24 Березня 2017 19:07
Спонукати можна... А авто де поставити, якщо тобі треба у той самий ЦНАП ???
Андрій Показати IP 25 Березня 2017 07:58
Ви ......і тут так хочеться згадати хороше слово,але не виходить! Скажу мягко,шановні засранці з міськради,ви ту дорогу будували? за що грошикі збираєтесь брати? Ви хоч одну стоянку в місті побудували коштом міськради? ,а ваші архітектори та художники коли дають дозвіл на будівництво офісних центрів думають про стоянки??? Ви ж по європах гоцаєте,звернули увагу як там то все облаштовано??? Подивіться як Порт-Сіті то облаштувало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вчіться працювати,а не обмежувати,забороняти,вигадувати концепції! Згідно закону фізики,якщо десь пропало то десь з"явиться,якщо закриєте Кривий Вал то отримаєте забиту площу навколо Собору в самісінькому центрі і т.д Думайте,думайте шановні де облаштувати парковку або геть звідти візовий центр!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus