USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку штрафуватимуть водіїв за паркування авто на узбіччях

21 Грудня 2022 21:41
У Луцьку штрафуватимуть власників авто, які під час снігопаду залишатимуть на узбіччях свій транспорт. Припарковані уздовж доріг автівки стають перешкодою для належного прибирання комунальними службами снігу та ожеледиці з проїжджих частин.

Про це повідомляють у департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

«Шановні власники транспортних засобів, просимо ставитися з розумінням до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг під час сильних снігопадів, щоб не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу.

Звертаємо вашу увагу, що диспетчери відділу «Центр безпеки міста Луцьк» за допомогою камер відеоспостереження, здійснюють цілодобовий моніторинг міста на предмет виявлення автомобілів, які створюють перешкоди у роботі снігоочисної техніки.

Нагадуємо, що інспектори з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради будуть притягати до адміністративної відповідальності, власників транспортних засобів, що перешкоджатимуть роботі технологічного комунального транспорту», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Игорь Показати IP 21 Грудня 2022 22:17
Я все розумію, але мені цікаво - за порушення якого пункту правил штрафуватимуть? Перший раз читаю таку дурницю. За що ще будут штрафи?
Сергій Показати IP 22 Грудня 2022 09:30
А парковки де?
Петро до Сергій Показати IP 22 Грудня 2022 11:47
Там де знак "парковка" згідно ПДР
Петро Показати IP 22 Грудня 2022 11:41
Тепер будуть лишати на тротуарах і газонах, бо йому/їй "нада", а "кому нада" на це уваги не звертає. Недовго на Волі зберігався "орднунг" - знов заставили бляхами.. І це "центр"
Игорь Показати IP 22 Грудня 2022 18:52
138 чоловік так і не змогли написати за порушення якого пункту будуть штрафи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus