USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де у Луцьку знесуть шлагбауми та інші перешкоди для проїзду. Адреси

18 Жовтня 2017 09:58
У Луцьку почали демонтувати шлагбауми та інші штучні перешкоди, які створюють труднощі проїзду у дворах Луцька, зокрема, для «швидких», пожежників, комунальних служб.

Демонтаж цих об'єктів здійснить департамент муніципальної варти. 17 жовтня відповідне розпорядження підписав секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень. Луцького міського голови Григорій Пустовіт, враховуючи звернення Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій

у Волинській області та комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», у зв’язку з незаконним встановленням об’єктів, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, а також влаштуванню постійних стоянок службового, приватного, вантажного і пасажирського транспорту на прибудинкових територіях, прилеглих територіях до гаражів, автостоянок.

Перелік адрес, на яких знаходяться обмежувачі руху, що підлягають демонтажу:

що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки та підлягають демонтажу:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
місцевий Показати IP 18 Жовтня 2017 10:10
накінець то дочекались - хвала місцевій владі яка робить дуже потрібну справу
Анонім до місцевий Показати IP 18 Жовтня 2017 15:01
Що ти дочекався!?Взагалі треба заборонити в дворах проїзди,а хто буде їхати з швидкісттю більшою ніж 40 км.бити машину,видно ви ці 20 літні,покупляли права,дітей немає в вас,то вам ще м*ча в голові,а нормальним людям скоро пройтись не буде де.тільки пібікни мені в дворі,підеш краску шукати
Теремно Показати IP 18 Жовтня 2017 10:22
Поїзд у двори будинків на пр. Молоді, 5-б і 5-а вільний. А в арках між ними дійсно стоять забетоновані труби. Якщо їх прийняти, то ними піде ціла колона легкових машин з вул Ветеранів на пр. Молоді, аби обминути світофор на пр. Відродження. Так було і так стане. Ці труби поставили на прохання мешканців будинків, аби не піддавати безпеці жителів і, в першу чергу, дітей, які гуляють цими дворами. Пану Пустовіту слід було поцікавитис ситуацією на місці, переш ніж ставити свій підпис. Хвате розносити квіти по різних заходах, слід братися за роботу.
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2017 12:02
ДІсно ТОЛКОВЕ рішення !!! Якщо і мають бути/функціонувати проїзди через двори будинків, то тільки при умові, що ВСІ двори розблоковуються... Тільки тоді цей рух буде рівномірним і не буде караванів через 1-2 двори...
Коза до Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2017 11:04
Так і є, через один двір всі їдуть. Зупинишся розвантажити авто біля під"їзду - ще й сигналять. Через ями хоч не женуться.
Дупло Показати IP 18 Жовтня 2017 12:03
Проспект Перемоги 12, 18, 20, Якщо їх прийняти, то ними піде ціла колона легкових машин з вул Привокзальної на Клима Савури. Ці туби поставив ЖЕК на прохання мешканців будинків, аби не піддавати безпеці жителів і, в першу чергу, дітей, які гуляють цими дворами. Ні одного сантиметра асфальта міські божки не поклали в прибудинкову територію за 50 років. Як була розбита дорога на подвірї то був "наїзд" від міськради на магазин Салют, який за власний кошт поремонтував дорогу. Ніякого морального права не мають і заїкатися про демонтаж. Ганьба!
Теремно-2 Показати IP 18 Жовтня 2017 12:29
Якщо в одних дворах розблокують рух, а в інших залишать, то за 2...3 роки наші ініціативні мешканці цю затію зведуть нанівець і знову позводять штучні перепони для проїзду... таму ситуація повернеться до тієї, яку ми зараз маємо... Неможна бути майже вагітним, тому неможна розблокувати МАЙЖЕ всі двори... або розблоковувати ВСІ (щоб одні не були хитрішими за інших), або навіть за це і не братися та не затрачати на це ресурси...
лучанин Показати IP 18 Жовтня 2017 12:39
тим в міськраді взагалі нема чим зайнятись. Хай знімають, на їх місці викопаємо траншеї.
13 район Показати IP 18 Жовтня 2017 13:28
Новочерчицька 25, також шлагбауми стоїть
------ Показати IP 18 Жовтня 2017 13:41
милиция кребко швитко ловлять пяних водийив!
ен Показати IP 18 Жовтня 2017 20:16
ФЕДОРОВА 4б - чому немає в списку? Також бетонні блоки посеред дороги!
Luchan Показати IP 5 Червня 2018 12:55
Це ЖАХ!!! Люди милі, ви сидете і приймаєте нерозумні речі. На Перемоги в будинках 18, 20, 22 забрали перешкоди. Потік машин з Клима Савури хлинув через подвір''я цих будинків. Де бігають малі діти, гуляють з калясками мамочки. Під окнами стала проїзджа частина. Будинкам 60 років, в аварійному стані, в кімнатах труситься посуд. З однієї сторони проспект і з двору зробили проспект. Це просто жах!
Luchan Показати IP 5 Червня 2018 13:00
Побудували нові будинки біля залізниці і щоб вони не виїзджали через Грушевського а через подвір'я на Клима Савури, на Перемоги. Це ЖАХИ !!! Вже в подвір' ї була аварія, не змогли розминутись. Ці заїзджають в подвір'я з Клима Савури ті їдуть від залізниці.Подвірря вузьке зчипилися. Це що робиться таке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus