USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Демонтували генератор, який незаконно встановив «Промінь»

30 Жовтня 2018 17:36
З ділянки, яка належить луцькому басейну СДЮШР, демонтували дизельний генератор, що був встановлений розважальним центром «Промінь» без відповідних правовстановлюючих документів.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Луцької міської ради Олександр Сологуб, ще при будівництві «Промінь» встановив цей генератор без дозвільних документів. Зокрема, керівництво басейну надсилало листа розважальному центру, який визнав, що цей об’єкт належить їм.

Зі слів Олександра Сологуба, жодного погодження для встановлення об’єкта на території басейну «Променю» він не надавав.

«Я неодноразово говорив про те, що вони роблять все, що захочуть, і ми їм не указ, хоча ділянка належить нам. Сьогодні ж вони взялися демонтовувати цей генератор», - зазначає керівник комунального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2018 19:16
І нехай ялинки ще посадять які позрізали в сквері!
Теж пан Показати IP 30 Жовтня 2018 21:30
Нехай пояснить нам , що в голові Покровського і його підлеглих , які за проетування , план дій відповідали . Тупоголові , все зруйнували , зашили в бруківку. Дитячий майданчик на розі вулиці , де дує постійний вітер і машини за 3 метри від майданчика , а зверху палить сонце до нестями.Генератор тарабанить вночі на весь квартал , особливо чути взимку. Чому зрізали шикарні дерева , кому заважали останні зрубані 6 ялин , які росли вздовж майданчика дитячого ? ВАНДАЛИ БЕЗГОЛОВІ ...Я вже не кажу про величезні коридори Проміня і мінімум цікавинок , їздять ще поки діти з районів , поки.
Пані до Теж пан Показати IP 8 Листопада 2018 16:15
А Яке вам діло до коридорів ПромІня ))))) а на майданчику так вітер луж що купа дітей грається, а ввечері черга до нього,ґ Не смішіть коментатори)))
небайдужий Показати IP 30 Жовтня 2018 23:39
В проекті будівництва розважального комплексу, що демонстрували на плакатах під час будівництва - планувалось три поверхи, а вибахали аж 4. Це що, порушення проекту? І на що похожий цей будинок - "чорті-що". Навіть той, що був зображений на проекті - значно кращий. ВЕРНІТЬ ЯЛИНКИ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus