USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Криза «Волині» досягла межі: футболісти можуть не вийти на гру

12 Квітня 2013 20:23
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко вважає, що кризова фінансова ситуація, яка виникла в клубі негативно впливає і на результати команди.

Про це стало відомо під час післяматчевої прес-конференції головних тренерів «Волині» та «Іллічівця» 12 квітня.

Нагадаємо, матч закінчився із рахунком 0:2 на користь маріупольців.

За словами Анатолія Демяненка ситуація у команді майже критична: «Результат закономірний. Уже 4 місяці гравці не отримують зарплати. І це негативно впливає на їх психологічний стан. Команда нікому не потрібна – одні обіцянки. Гравці у мене питають, коли виплатять зарплату, а я їм розповідаю, через тиждень, потім знову через тиждень, і знову через тиждень. Я уже майже два місяці бойовий дух піднімаю. Мені вірили гравці, а тепер виходить, що я їх обманув».

Також наставник волинян зауважив, що атмосфера в команді така, що на наступну гру футболісти можуть і не вийти. «Все може бути», - зазначив керманич «хрестоносців».

Також Анатолій Демяненко зауважив, що клуб не виконав ряд зобов’язань щодо умов тренувань: «Ми тренуємося в болоті, у воді. На стадіоні «Підшипник», де немає дренажу. Через це і травми. І ми не можемо показувати хорошу гру. Немає ні бази, ні полів. Як я від футболістів можу щось вимагати?»

Головний тренер «Іллічівця» Микола Павлов задоволений результатом, але підбадьорив волинян: «Я дуже боявся цієї гри у Луцьку, тому що коли команді немає що втрачати вона тоді небезпечна. Але якщо гравці не отримують стільки часу зарплати – це ненормально. Бажаю вам удачі і на вашій вулиці буде щастя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
maxim.maryanchyk Показати IP 12 Квітня 2013 21:30
Якщо їм не платять гроші за 3 місяці,я б так само зробив.
Ольга Показати IP 12 Квітня 2013 22:15
Не рахую футбол, досягненням інтелекту. Два десятка полу... копають мяча.
sem16 Показати IP 12 Квітня 2013 22:30
Ольга полу..., а Демян фізрук:)))
андрiй76 Показати IP 13 Квітня 2013 00:07
Шановна Ольга жінок які дивляться"мелодрами та мильні опери"чоловіки також вважають мяко кажучи"не сильно обдарованими у плані інтелекту,а футбол(доводжу до вашого відому)-це гра мільйонів.Це не якийсь задрипаний телесеріальчик для невеликої купки"зарюмсаних"жіночок з проблемами в особистому житті...
иван Показати IP 13 Квітня 2013 08:22
якщо невийдуть то нихто незамитить -их проблеми дуже дорого вони всим обходяться : Тим бильше на територии стадиону можна розмистити базар де все буде комфортно и бильше порядку прибравши всю торгивлю в невстановлених мисцях так що неробиться то до кращого : И на яких футболистив дивитися на луцьких негрив так их по телевизору показують кожен день
Лучанин Показати IP 13 Квітня 2013 09:29
То де той!? Що взагалі там робиться! Так Волинь і Говерла може обійти!
Студент Показати IP 13 Квітня 2013 10:30
Не вважаю, що футболіст - це професія, і що за це ще слід зарплату платити. Могли б хлопці десь властуватися на нормальну роботу, а після роботи мяча поганяти. А що не платять зарплати - якщо знайдуть назву своєї команди десь в верніх рядках турнірної таблиці, тоді можуть і попросити. А за таку гру треба ще й з їх кишені неустойку кожному глядачу виплатити. І, цікаво, а скільки гравців в команді родом із Волині? Є хоть хтось один? Тренер і той приїзджий.
ххх Показати IP 13 Квітня 2013 11:09
перевести на мінімалку і на село гноївку викачувати.Де вихованці спортивних шкіл Волині
Вболівальник Показати IP 13 Квітня 2013 11:16
Де інвестор Палиця, який перед виборами став співласников ФК "Волинь" де його обіцяні фінансові вливання? став дебутатом і про все забув?
Модератору Показати IP 13 Квітня 2013 11:24
Чому знімаєте коменти стосовно співласника ФК "Волинь" Палиці? де свобода слова? чому вибіркові коменти?
Демяненко Показати IP 13 Квітня 2013 12:50
Будем разбирацца, нет полей.
валерон Показати IP 13 Квітня 2013 13:08
Хай Палиця на біржу оформить команду, хоч якісь гроші будуть отримувати.
maxim.maryanchyk Показати IP 13 Квітня 2013 13:09
Палиця для клуба і так все можле зробив. Поставив нове італійське табло(но правда фани клубу думають,що максимум Made in China) Також відремонтував стільці на трибуні. Купив новий автобус для гравців Волині. Нова форма для гравців як основного сладу і молодіжного. А тепер що...?
janat Показати IP 13 Квітня 2013 23:39
г--о бджоли-г--мо мед!це про підтримку волині!!!!!!!!!!!
Пріська Показати IP 14 Квітня 2013 17:35
гравці-гівно, команда-гівно!!! за що платити??? ще б гроші назад за квитки забирали б вболівальники. їх шкільні команди обіграють. гівнярів набрали і тішаться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus