USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Волинь» - «Іллічівець»: після 2-ого тайму - поразка. ВІДЕО.ОНОВЛЕНО

12 Квітня 2013 18:53
Луцька «Волинь» у 24 турі чемпіонату України з футболу у своїх стінах приймала маріупольський «Іллічівець» і поступилася 0:2.

Перший тайм між суперниками закінчився «сухою» нічиєю. Уже на початку другого тайму «Іллічівець» мав забивати. Простріл маріупольців з флангу низом, серія рикошетів і м’яч після удару майже з одинадцяти метрів потрапив у поперечку.

А за кілька хвилин уже Павлов, який вийшов на заміну у «Волині» замість Савича, не реалізував вихід віч-на-віч. Євген вирішив перекинути Худжамова, але зробив це вкрай невдало.

А на 62-й хвилині гості таки відкрили рахунок. Полянсський вдарив потужно з-за меж штрафного майданчика, рикошет і м’яч по зрадницькі пересік лінію воріт, Старцев уже «завалився» у кут і не виручив команду.

Через кілька хвилин після голу, голкіпер волинян уже врятував команду, після хорошого удару Фоміна під поперечку.

А на 71 хвилині «Іллічівець» подвоїв рахунок. Після кутового м’яч довго катався по штрафній і воротарській і врешті Ордець «вколотив» м’яч у ворота – 0:2.

А за 5 хвилин «хрестоносці» отримали право на пенальті за гру рукою Іщенка у карному маріупольців. До м’яча підійшов Рамон Лопес, який вийшов на заміну. Утім його потужний постріл прийняла на себе поперечка.
До кінця гри волиняни ще могли відіграти один м’яч, а могли і пропустити. Після цієї поразки - семи матчева без виграшна серія «хрестоносців» продовжилася.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
андрiй76 Показати IP 12 Квітня 2013 19:04
*удаки блін...За 10 останніх ігор 8поразок.Добре що хоч у першому колі зробили собі"запас"...
олександр Показати IP 12 Квітня 2013 19:15
розвалили команду, яку кварцяний зробив де демян не робив там комнди розвалювались це не тренер читай и покинь команду будь мужиком не позор волинь кварц пидниме волинь
розлючений Показати IP 12 Квітня 2013 19:21
як би вас не кормили і вам не платили як би ви грали за честь клубу,за власника якого депутатом вибрали,за українську прем"єр лігу,за футбол який любимо-це все ФК Волинь яка потягом їде в першу лігу,вчергове і свідомо!Кварц де ти?!!
СВС Показати IP 12 Квітня 2013 20:39
Команда ленивых пежонов.Жаль,очень жаль что команда разлагается на глазах.Инвестор где ты..................
dsoey Показати IP 13 Квітня 2013 16:43
Кварца давай! Хто за?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus