USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

День Героїв: у центрі Луцька – патріотичний флешмоб. Фото

23 Травня 2018 18:52
У День Героїв найменші активісти ПЛАСТ УПН влаштували на Театральному майдані патріотичний флешмоб, заспівавши композицію «Рядок з автобіографії».

Захід, організований КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьку» спільно з ГО «ПЛАСТ» та ГО «ВМР «Національний Альянс», відбувся 23 травня.

День Героїв – це свято на честь українських воїнів, які боролися за незалежність та волю України, тож впродовж дня у центрі Луцька було організовано чимало заходів, зокрема виставку Українського інституту національної пам’яті «Воїни. Історія українського війська», яку супроводжували історичні лекції.

Окрім того, відбулася реконструкція образів українських воїнів різних історичних періодів. Так, маленькі лучани охоче фотографувалися з козаком, воїнами УПА та АТО. До того ж, вони радо приміряли обладунки та вимахували зброєю.
Після квесту, в якому молодь перевіряла свої знання про видатних українців, на Театральному майдані маленькі пластуни організували патріотичний флешмоб – вони заспівали композицію сестер Тельнюк «Рядок з автобіографії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 23 Травня 2018 22:36
СЛАВА ГЕРОЯМ !!!!!!!!! НАЦІЯ НЕ ВМИРАЄ !!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus