USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вже сьогодні – День кварталу на Дубнівській: лучан запрошують на свято

30 Вересня 2018 09:58
Цьогоріч День кварталу вже відзначили жителі Привокзального мікрорайону Луцька та Кічкарівки. 30 вересня свято завітає на вулицю Дубнівську.

Захід організовує та фінансує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», інформують у прес-службі Фонду.

Дійство відбудеться на території Луцького навчально-виховний комплексу ЗОШ І-ІІ ступенів №7 – природничого ліцею, що знаходиться на вулиці Дубнівській, 14. Початок свята о 12:00.

До святкового дійства долучається громадська організація «Волинський актив молоді», депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін, засновник волонтерського центру «Серце Патріота» Сергій Балицький, гіпермаркет будівельних матеріалів «Нова Лінія», магазин комп’ютерної техніки Iсitу, мережа тренажерних залів «Станок».

На гостей свята чекає насичена та цікава програма. Творчі майстер-класи з ліпки глиною,

сіноплетіння, технік образотворчого мистецтва, бульбашкове шоу та інші цікаві розваги.

Танцюватимуть, співатимуть та розважатимуть присутніх юні актори Творчої студія Наталії Журавльової, дитячі колективи ЗОШ №7, ЗОШ №13, вихованці Луцької музичної школи №3, вокальний ансамбль «Жайворонки» (керівник Тетяна Ціхоцька).

Привітає гостей з Днем кварталу фольклорний гурт «Браво». Ближче до вечора зустрічатимемо хедлайнерів свята – учасницю проекту «Голос країни» Марію Хурсенко, гурт «Резус Блюз» та Інну Кириченку.

Також на сцені відбудеться відзначення найактивніших жителів мікрорайону, які докладають зусилля, аби отримати позитивні зміни в розвитку свого кварталу та міста в цілому.

На спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів та буде працювати зона дитячої легкої атлетики. А вихованці СК «Герць» продемонструють мистецтво володіння традиційною козацькою зброєю та ударною технікою.

Кульмінаційною миттю стане розіграш цінних подарунків, серед яких: велосипед, планшет, смартфон, йогуртниця, портативний DVD-плеєр, подарунковий сертифікат на відвідування зали від мережі тренажерних залів «Станок» та інші цінні подарунки.

А ще присутні смакуватимуть справжнім козацьким кулешем та різноманітними смаколиками.

На завершення свята – запальна дискотека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus