USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.80 41.00
  • PLN 10.12 10.25

Депутат міської ради на Волині, який втік за кордон, подав заяву про складання повноважень

13 Лютого 2024 11:27
Колишній директор-утікач «Володимиртепло» та депутат Володимирської міської ради Сергій Коба надіслав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це на брифінгу 13 лютого повідомив міський голова Ігор Пальонка, передає БУГ.

Заяву, датовану 12 лютого, Сергій Коба надіслав електронним листом на пошту Володимирської міської ради. У ній він виявив намір скласти повноваження депутата Володимирської міської ради, обраним за списком політичної партії «Сила і Честь».

Як зазначив мер, заяву розглянуть на найближчій сесії, яка відбудеться 28 лютого.

Читати ще: Україна змінила правила виїзду рейсових автобусів за кордон. Що відомо

Нагадаємо, Сергій Коба звільнився з посади керівника комунального підприємства «Володимиртепло», яке він очолював більше 6 років. У вересні він поїхав у закордонне відрядження та не повернувся. Наразі його обов’язки виконує головний інженер Сергій Приступа, нового керівника теплоенерго поки не призначили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 13 Лютого 2024 12:49
який чесний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus