USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто проплатив індексацію зарплат медиків та освітян у Володимирі

15 Грудня 2015 15:39
З бюджету Володимира-Волинського депутати виділили більше трьох мільйонів гривень на індексацію заробітної плати освітянам та медикам у зв’язку з тим, що уряд Яценюка не виконує своїх зобов’язань.

Про це 15 грудня 2015 під час позачергової сесії Володимир-Волинської міської ради заявив голова бюджетної комісії Сергій Коба, - повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

«З травня 2015 року з державного бюджету в повному обсязі не виділяються кошти на індексацію заробітної плати освітянам та медикам. Сьогодні місто поставили перед вибором: або лишити освітян і медиків без грошей, або за рахунок перевиконання бюджету компенсувати ці кошти. Загалом з власних надходжень потрібно 3 мільйони 200 тисяч гривень. Таким чином, не виконуючи своїх зобов’язань перед освітянами та медиками, уряд Яценюка грабує бюджет Володимира-Волинського», - заявив Сергій Коба.

Також свободівець звернувся до присутніх на сесії депутатів обласної ради від «Самопомочі», з вимогою відреагувати на дану проблему, адже саме представники провладної коаліції мають представників і в уряді, і в Верховній Раді та повинні вирішувати ці проблеми.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку працівникам ДНЗ не виплатили у листопаді індексацію. Відповідно – чимало працівників отримали суттєво знижені зарплати. Під час першої сесії міської ради 3 грудня затвердили зміни до бюджету, згідно з якими на виплату індесації працівникам закладів освіти, які фінансуються з міського бюджету, виділили 2,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Грудня 2015 18:28
"З бюджету Володимира-Волинського депутати виділили більше трьох мільйонів гривень на індексацію заробітної плати освітянам та медикам у зв’язку з тим, що уряд Яценюка не виконує своїх зобов’язань." - А з якого бюджету (місцевого чи державного) фінансуються освіта та медицина?
виборець Показати IP 15 Грудня 2015 21:43
Це Самопоміч обіцяла посприяти у цьому питанні.
Аноніму Показати IP 16 Грудня 2015 09:31
Заробітна плата освітянам та медикам надходить з державного бюджету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus